Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OMG KP Stargard
3D Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
28% Spel op eigen helft 72%
17 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 20.3
good Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen weak


7e minuut.
Aletorowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gică onderschept slim de pass. Przewoźnik is nu in balbezit. Mielecki onderschept slim de pass. Mielecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OMG - KP Stargard 1:0

13e minuut.
Johns rent richting de bal. Johns met een sublieme pass. Kiełkowski speelt de bal door. Gică is nu in balbezit. Gică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OMG - KP Stargard 2:0

15e minuut.
Inworp. Várallyay met een snelle inworp. Johns geeft een hoge lob. Mielecki is nu in balbezit. Mielecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hubchev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kiełkowski heeft problemen om de bal te vangen. Kiełkowski geeft een lange en hoge pass. Gică springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OMG - KP Stargard 3:0

22e minuut.
Daar is Mielecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przewoźnik rent richting de bal. Mielecki onderschept slim de pass. Mielecki draait met de bal, schiet en ... Rękawek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OMG - KP Stargard 4:0

29e minuut.
Kobeszko is nu in balbezit. Kiełkowski speelt de bal door. Klungelig pakt Gică de bal. Mielecki is nu in balbezit. Mielecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OMG - KP Stargard 5:0

37e minuut.
Sittmann met de inworp. Kiełkowski rent richting de bal. Kiełkowski speelt de bal door. Hubchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubchev geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kiełkowski probeert naar een medespeler te passen. Gică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică schiet op doel. Aletorowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OMG - KP Stargard 6:0

42e minuut.
Hubchev geeft een hoge lob. Mielecki is nu in balbezit. Mielecki probeert naar een medespeler te passen. Gică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OMG 32%, KP Stargard 68%.
OMG - KP Stargard 6:0

46e minuut.
Caju komt het veld opgelopen. van den Velden komt het veld opgelopen.

57e minuut.
van den Velden bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Velden passt de bal met de wreef. Daar is Aletorowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică schiet op doel. Rękawek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
OMG - KP Stargard 7:0

61e minuut.
Kobeszko geeft de bal voor. Inworp. Hubchev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sittmann heeft problemen om de bal te vangen. Sittmann geeft een lange en hoge pass. Rękawek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Aletorowicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Johns met de inworp. Várallyay heeft problemen om de bal te vangen. Várallyay geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Przewoźnik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sittmann met de inworp. van den Velden rent richting de bal. van den Velden geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Gică rent richting de bal. Przewoźnik verovert de bal door een tackle van achteren. van den Velden onderschept slim de pass. Caju is nu in balbezit. Caju draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Jabłczyński geeft een hoge lob. Johns kopt de bal weg. Gică rent richting de bal. Gică haalt uit met een fantastische trap. Rękawek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OMG - KP Stargard 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OMG 24%, KP Stargard 76%.
OMG - KP Stargard 8:0
OMG