Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BKS Bochnia OMG
Normal Tactiek kuku2
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
2 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 38.6
zwak Schieten goed
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Ewiak rent richting de bal. Kiełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ewiak. Ewiak krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Johns kopt de bal weg. Taisne rent richting de bal. Taisne met een sublieme pass. Kiełkowski rent richting de bal. Kiełkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Bochnia - OMG 0:1

6e minuut.
Soranno passt de bal met de wreef. Rybszleger bereikt de bal nog maar net als eerste. Johns onderschept slim de pass. Biskupek heeft problemen om de bal te vangen. Johns geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Gică passt de bal in één keer door. Taisne rent richting de bal. Taisne passt de bal met de wreef. Kiełkowski is nu in balbezit. Kiełkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Doeltrap. Pytlak met een harde bal richting middenveld. Soranno kopt de bal weg. Gică rent richting de bal. Gică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Gică draait met de bal, schiet en ... Biskupek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Johns zal de hoekschop nemen. Gică krijgt zijn hoofd ertegen. Pytlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Biskupek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełkowski onderschept slim de pass. Kiełkowski draait met de bal, schiet en ... Pytlak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gică rent richting de bal. Gică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Bochnia - OMG 0:2

18e minuut.
Soranno is nu in balbezit. Soranno speelt de bal door. Kiełkowski is nu in balbezit. Kiełkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kiełkowski rent richting de bal. Bydłoń rent richting de bal. Kiełkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sittmann kopt de bal weg. Kiełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełkowski speelt de bal door. Gică is nu in balbezit. Gică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Taisne probeert naar een medespeler te passen. Kiełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełkowski passt de bal zonder na te denken. Taisne is nu in balbezit. Taisne passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gică is nu in balbezit. Gică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Bochnia - OMG 0:3

27e minuut.
Biskupek geeft een lange en hoge pass. Taisne kopt de bal weg. Daar is Dzieł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Bochnia - OMG 0:4

30e minuut.
Inworp. Sittmann met een snelle inworp. Taisne probeert naar een medespeler te passen. Gică is nu in balbezit. Gică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kiełkowski rent richting de bal. Ziobro onderschept slim de pass. Sittmann begaat een overtreding. Sittmann krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Soranno verovert de bal door een tackle van achteren. Soranno passt de bal met de wreef. Gică is nu in balbezit. Gică haalt uit met een fantastische trap. Pytlak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Bochnia - OMG 0:5

43e minuut.
Ziobro is nu in balbezit. Sittmann verovert de bal door een tackle van achteren. Sittmann passt de bal in één keer door. Gică is nu in balbezit. Gică draait met de bal, schiet en ... Pytlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Bochnia 83%, OMG 17%.
BKS Bochnia - OMG 0:5

47e minuut.
Rybszleger rent richting de bal. Johns onderschept slim de pass. Johns speelt de bal door. Klungelig pakt Gică de bal. Gică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Dzieł speelt de bal door. Soranno bereikt de bal nog maar net als eerste. Soranno passt de bal met de wreef. Gică is nu in balbezit. Gică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Taisne probeert naar een medespeler te passen. Sittmann is nu in balbezit. Sittmann geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kiełkowski de bal. Kiełkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kontor geeft de bal voor. Gică rent richting de bal. Gică passt de bal met de wreef. Kiełkowski is nu in balbezit. Kiełkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Bochnia - OMG 0:6

66e minuut.
Dzieł kan de bal niet met de borst controleren. Bydłoń is nu in balbezit. Kiełkowski onderschept slim de pass. Kiełkowski draait met de bal, schiet en ... Pytlak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Bochnia - OMG 0:7

69e minuut.
Gică passt de bal in één keer door. Kiełkowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dzieł. Dzieł krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Soranno verovert de bal door een tackle van achteren. Soranno speelt de bal door. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne onderschept slim de pass. Taisne geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Kiełkowski passt de bal met de wreef. Gică rent richting de bal. Gică passt de bal met de wreef. Taisne rent richting de bal. Taisne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Bochnia - OMG 0:8

84e minuut.
Rybszleger controleert de bal met de borst. Johns speelt de bal door. Gică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică draait met de bal, schiet en ... Pytlak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Bochnia - OMG 0:9

88e minuut.
Rybszleger onderschept slim de pass. Taisne verovert de bal door een tackle van achteren. Taisne speelt de bal door. Klungelig pakt Kiełkowski de bal. Kiełkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Bochnia - OMG 0:10

89e minuut.
Masternak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełkowski geeft een hoge lob. Gică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Bochnia 80%, OMG 20%.
BKS Bochnia - OMG 0:10
OMG