Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bialystok SK Hello Kitty
Normal Tactiek Karolinka
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
5 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.3 gemiddelde waardering 34.8
adequate Schieten adequate
weak Passen poor
poor Verdedigen average


4e minuut.
Torbinskij geeft de bal voor. Klungelig pakt Buława de bal. Səfixanov is nu in balbezit. Səfixanov draait met de bal, schiet en ... Durán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bialystok SK - Hello Kitty 0:1

9e minuut.
Səfixanov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Manojlovic de bal. Manojlovic met een sublieme pass. Luliński is nu in balbezit. Luliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Torbinskij met een sublieme pass. Faiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Faiz probeert naar een medespeler te passen. Cieciera rent richting de bal. Cieciera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
ten Have met een sublieme pass. Taihao is nu in balbezit. Klungelig pakt Taihao de bal. Taihao schiet op doel. Durán werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Skuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara verovert de bal door een tackle van achteren. Jara passt de bal met de wreef. Səfixanov is nu in balbezit. Səfixanov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Latfayah is nu in balbezit. Latfayah probeert naar een medespeler te passen. Luliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Luliński schiet op doel. Buława probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Torbinskij zal de hoekschop nemen. Luliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Luliński draait met de bal, schiet en ... Durán probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bialystok SK - Hello Kitty 0:2

42e minuut.
Skuza is nu in balbezit. Strzyżowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzyżowski passt de bal in één keer door. Cieciera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bialystok SK 73%, Hello Kitty 27%.
Bialystok SK - Hello Kitty 0:2

49e minuut.
Matyas geeft een lange en hoge pass. Jara is nu in balbezit. Jara passt de bal in één keer door. Səfixanov is nu in balbezit. Səfixanov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Vach bereikt de bal nog maar net als eerste. Vach geeft een lange en hoge pass. Cieciera is nu in balbezit. Cieciera draait met de bal, schiet en ... Ritsos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bialystok SK - Hello Kitty 1:2

51e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ritsos niet meer kan verder spelen. Zeller komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Luliński rent richting de bal. Buława onderschept slim de pass. Buława met een sublieme pass. Cieciera rent richting de bal. Cieciera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bialystok SK - Hello Kitty 2:2

60e minuut.
Səfixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cempel rent richting de bal. Taihao onderschept slim de pass. Səfixanov is nu in balbezit. Səfixanov schiet op doel. Paal!

73e minuut.
Klungelig pakt Torbinskij de bal. Faiz onderschept slim de pass. Faiz geeft een hoge lob. Səfixanov is nu in balbezit. Səfixanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Jara speelt de bal door. Skuza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taihao. Taihao krijgt een gele kaart. Skuza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vach zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Krynicki is nu in balbezit. Krynicki geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zeller maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Cieciera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bialystok SK - Hello Kitty 3:2

78e minuut.
Malcolmson geeft een hoge lob. Skuza heeft problemen om de bal te vangen. Səfixanov is nu in balbezit. Səfixanov heeft problemen om de bal te vangen. Səfixanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Torbinskij is nu in balbezit. Torbinskij geeft een hoge lob. Wtorek onderschept slim de pass. Səfixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfixanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bialystok SK - Hello Kitty 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bialystok SK 70%, Hello Kitty 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bialystok SK - Hello Kitty 3:3