Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hello Kitty BKS Bochnia
Karolinka Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
22 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 19.5
redelijk Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Luliński de bal. Taihao is nu in balbezit. Taihao haalt uit met een fantastische trap. Pytlak bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Taihao probeert naar een medespeler te passen. Luliński is nu in balbezit. Ziobro verovert de bal door een tackle van achteren. Luliński verovert de bal door een tackle van achteren. Luliński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Luliński rent richting de bal. Luliński geeft een hoge lob. Rybszleger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Səfixanov rent richting de bal. Səfixanov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
ten Have kopt de bal weg. Jara rent richting de bal. Jara passt de bal zonder na te denken. Manojlovic heeft problemen om de bal te vangen. Manojlovic geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Rybszleger verovert de bal door een tackle van achteren. Rybszleger speelt de bal door. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfixanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bydłoń onderschept slim de pass. Bydłoń geeft een hoge lob. Jara kopt de bal weg. Səfixanov is nu in balbezit. Səfixanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Dzieł probeert naar een medespeler te passen. Manojlovic is nu in balbezit. Manojlovic passt de bal zonder na te denken. Səfixanov rent richting de bal. Səfixanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty - BKS Bochnia 1:0

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Jara de bal onder controle te krijgen. Manojlovic met een sublieme pass. Səfixanov rent richting de bal. Səfixanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty - BKS Bochnia 2:0

39e minuut.
Rózga is nu in balbezit. Səfixanov onderschept slim de pass. Luliński rent richting de bal. Səfixanov is nu in balbezit. Səfixanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hello Kitty 29%, BKS Bochnia 71%.
Hello Kitty - BKS Bochnia 2:0

52e minuut.
Luliński geeft een hoge lob. Pytlak met een sublieme pass. Manojlovic kopt de bal weg. Luliński heeft problemen om de bal te vangen. Luliński draait met de bal, schiet en ... Pytlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Torbinskij neemt de hoekschop. Səfixanov springt en kopt de bal. Pytlak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Doeltrap. Pytlak met een harde bal richting middenveld. Torbinskij kopt de bal weg. Luliński rent richting de bal. Luliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Klungelig pakt Rybszleger de bal. Səfixanov onderschept slim de pass. Taihao bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfixanov draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty - BKS Bochnia 3:0

57e minuut.
Manojlovic kan de bal niet met de borst controleren. Manojlovic met een sublieme pass. Səfixanov rent richting de bal. Luliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Luliński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Daar is Torbinskij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torbinskij geeft een lange en hoge pass. Manojlovic probeert naar een medespeler te passen. Daar is Luliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Jara geeft een hoge lob. Pytlak met een sublieme pass. Torbinskij kopt de bal weg. Luliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Luliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Torbinskij is nu in balbezit. Torbinskij geeft een hoge lob. Taihao kopt de bal weg. Səfixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfixanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Dzieł verovert de bal door een tackle van achteren. Manojlovic onderschept slim de pass. Manojlovic geeft een lange en hoge pass. Taihao bereikt de bal nog maar net als eerste. Taihao draait met de bal, schiet en ... Pytlak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hello Kitty 16%, BKS Bochnia 84%.
Hello Kitty - BKS Bochnia 3:0