Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Żyrardów GKS Jeziorki
Normal Tactiek hbjhabjh
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 27.6
weak Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Węglocki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Banaszyński komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Siekiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekiera probeert naar een medespeler te passen. Pomian speelt de bal door. de Jongh is nu in balbezit. de Jongh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
de Jongh schiet op doel. Nowaczek probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Paliło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Jongh bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jongh schiet op doel. Nowaczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Tureuna rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kraman. Tureuna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Siekiera met een snel genomen vrije trap. de Jongh kopt de bal weg. Szczypiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypiński geeft een lange en hoge pass. Tyrajski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Rowiński passt de bal zonder na te denken. Pomian is nu in balbezit. Pomian passt de bal zonder na te denken. de Jongh rent richting de bal. de Jongh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena onderschept slim de pass. Pena passt de bal zonder na te denken. Pomian bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomian geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Żyrardów 58%, GKS Jeziorki 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ks Żyrardów - GKS Jeziorki 0:0

59e minuut.
Paliło bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jongh onderschept slim de pass. de Jongh passt de bal met de wreef. Tureuna rent richting de bal. Tureuna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Żyrardów - GKS Jeziorki 0:1

67e minuut.
Kotlarczyk geeft een hoge lob. Inworp. Podziorny met een snelle inworp. Kuboszek is nu in balbezit. Kuboszek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Doeltrap. Mwachofi komt het veld opgelopen.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szkiełko komt het veld opgelopen. Pena met een snelle inworp. Szkiełko rent richting de bal. Szkiełko draait met de bal, schiet en ... Paliło probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kasprowicz met een sublieme pass. Pomian rent richting de bal. Pomian passt de bal zonder na te denken. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Mwachofi probeert de bal aan de voet te houden. Mwachofi geeft de bal voor. Szczypiński heeft problemen om de bal te vangen. de Jongh bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jongh schiet op doel. Nowaczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Żyrardów 68%, GKS Jeziorki 32%.
Ks Żyrardów - GKS Jeziorki 0:1