Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS WYBRZEŻE GDAŃSK SFORCE
442 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Suski is nu in balbezit. Suski schiet op doel. Daar is Sonet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sztandera rent richting de bal. Sztandera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Sonet kopt de bal weg. Gąsiorowski kan de bal niet met de borst controleren. Gąsiorowski speelt de bal door. Suski rent richting de bal. Suski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS WYBRZEŻE GDAŃSK - SFORCE 0:1

21e minuut.
Hypsior geeft een hoge lob. Inworp. Drăguş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Loffa is nu in balbezit. Loffa geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Gąsiorowski rent richting de bal. Salavarria onderschept slim de pass. Salavarria met een sublieme pass. Stoenescu heeft problemen om de bal te vangen. Stoenescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 51%, SFORCE 49%.
GKS WYBRZEŻE GDAŃSK - SFORCE 0:1

54e minuut.
Dolny met een sublieme pass. Sztandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztandera passt de bal in één keer door. Miśkowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miśkowiec geeft een lange en hoge pass. Komosiak bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Loffa onderschept slim de pass. Loffa passt de bal zonder na te denken. Stoenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoenescu schiet op doel. Okoński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS WYBRZEŻE GDAŃSK - SFORCE 1:1

77e minuut.
Dolny rent richting de bal. Salavarria rent richting de bal. Salavarria probeert naar een medespeler te passen. Stoenescu is nu in balbezit. Stoenescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS WYBRZEŻE GDAŃSK - SFORCE 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 41%, SFORCE 59%.
GKS WYBRZEŻE GDAŃSK - SFORCE 2:1