Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS WYBRZEŻE GDAŃSK GKS Jeziorki
442 Tactiek hbjhabjh
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 17
5 Overtredingen 1
4 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 27
weak Schieten weak
weak Passen average
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Tureuna rent richting de bal. Pomian rent richting de bal. Pomian probeert naar een medespeler te passen. Siekiera rent richting de bal. Siekiera geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pomian probeert naar een medespeler te passen. Tureuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tureuna passt de bal in één keer door. Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
de Jongh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szkiełko komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Stoenescu passt de bal met de wreef. Siekiera geeft een hoge lob. Daar is Calise, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko draait met de bal, schiet en ... Sponga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pena zal de hoekschop nemen. Daar is Calise, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tureuna rent richting de bal. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko schiet op doel. Paal! Miśkowiec rent richting de bal. Pomian verovert de bal door een tackle van achteren. Pomian passt de bal met de wreef. Tureuna rent richting de bal. Tureuna schiet op doel. Sponga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Drăguş passt de bal met de wreef. Siekiera geeft de bal voor. Sonet rent richting de bal. Szkiełko onderschept slim de pass. Szkiełko draait met de bal, schiet en ... Sponga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pomian met een sublieme pass. Tureuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Morteira begaat een overtreding. Morteira krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Sonet is nu in balbezit. Sonet passt de bal met de wreef. Siekiera rent richting de bal. Siekiera geeft een lange en hoge pass. Szkiełko maakt een snoekduik en kopt de bal. Sponga bokst de bal weg.

44e minuut.
Pomian passt de bal zonder na te denken. Tureuna is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sonet. Sonet krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 56%, GKS Jeziorki 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKS WYBRZEŻE GDAŃSK - GKS Jeziorki 0:0

54e minuut.
Pomian probeert naar een medespeler te passen. Tureuna is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morteira. Morteira krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Tureuna roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tureuna kan niet meer verder spelen. Mwachofi komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Sonet verovert de bal door een tackle van achteren. Pomian is nu in balbezit. Pomian passt de bal met de wreef. Mwachofi is nu in balbezit. Mwachofi schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Sonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonet geeft een hoge lob. Daar is Pieszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szkiełko is nu in balbezit. Szkiełko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Stoenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglocki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stoenescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Hetman komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Sponga speelt de bal door. Tyrajski controleert de bal met de borst. Stoenescu begaat een overtreding. Stoenescu krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Mwachofi schiet op doel. Inworp. Miśkowiec met een snelle inworp. Pieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieszek draait met de bal, schiet en ... Sponga bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 66%, GKS Jeziorki 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKS WYBRZEŻE GDAŃSK - GKS Jeziorki 0:0