Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FcBari GKS WYBRZEŻE GDAŃSK
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 23.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Stoenescu is nu in balbezit. Marszczynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszczynkiewicz geeft een lange en hoge pass. Antas is nu in balbezit. Antas haalt uit met een fantastische trap. Sponga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sponga niet meer kan verder spelen. Komosiak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBari 47%, GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FcBari - GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 0:0

47e minuut.
Loffa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

66e minuut.
Floriańczyk is nu in balbezit. Salavarria tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Floriańczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Szymczycha met een snel genomen vrije trap. Osada rent richting de bal. Osada passt de bal in één keer door. Floriańczyk rent richting de bal. Floriańczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Klungelig pakt Cassar de bal. Marszczynkiewicz rent richting de bal. Cassar onderschept slim de pass. Stoenescu rent richting de bal. Stoenescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cywiński kan de bal niet met de borst controleren. Wrzosek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Predenkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Predenkiewicz speelt de bal door. Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas schiet op doel. Komosiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBari - GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 1:0

90e minuut.
Klungelig pakt Floriańczyk de bal. Floriańczyk geeft een hoge lob. Miśkowiec heeft problemen om de bal te vangen. Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBari 32%, GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 68%.
FcBari - GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 1:0