Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Żyrardów SFORCE
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Rowiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kasprowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miśkowiec rent richting de bal. Kasprowicz onderschept slim de pass. Kasprowicz geeft de bal voor. Okoński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Rowiński verovert de bal door een tackle van achteren. Dziaduszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowiński verovert de bal door een tackle van achteren. Rowiński draait met de bal, schiet en ... Okoński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Żyrardów - SFORCE 1:0

31e minuut.
Sobociński kan de bal niet met de borst controleren. Gąsiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiorowski speelt de bal door. Daar is Rowiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rowiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Rowiński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mitręga komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Mitręga rent richting de bal. Mitręga passt de bal zonder na te denken. Kuboszek rent richting de bal. Kuboszek schiet op doel. Wasilkowski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Żyrardów - SFORCE 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Żyrardów 37%, SFORCE 63%.
Ks Żyrardów - SFORCE 2:0

53e minuut.
Kasprowicz rent richting de bal. Sztandera verovert de bal door een tackle van achteren. Sztandera probeert naar een medespeler te passen. Suski rent richting de bal. Suski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Okoński met een sublieme pass. Kraman is nu in balbezit. Kraman geeft een lange en hoge pass. Kuboszek is nu in balbezit. Kuboszek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mitręga kopt de bal weg. Podziorny is nu in balbezit. Podziorny passt de bal zonder na te denken. Mitręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitręga haalt uit met een fantastische trap. Okoński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Żyrardów - SFORCE 3:0

73e minuut.
Kraman met een sublieme pass. Wasilkowski heeft problemen om de bal te vangen. Mitręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitręga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Żyrardów - SFORCE 4:0

86e minuut.
Miśkowiec rent richting de bal. Wrotyński onderschept slim de pass. Wrotyński geeft een hoge lob. Gąsiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiorowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Żyrardów 48%, SFORCE 52%.
Ks Żyrardów - SFORCE 4:0