Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC MILAN 12 Gedania Gdańsk
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Kobylaniec is nu in balbezit. Kobylaniec geeft een lange en hoge pass. Paras rent richting de bal. Paras draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pisz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN 12 - Gedania Gdańsk 0:1

6e minuut.
Bartos heeft problemen om de bal te vangen. Pohl is nu in balbezit. Bartos verovert de bal door een tackle van achteren. Bartos haalt uit met een fantastische trap. Daar is Chaberek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kasowski heeft problemen om de bal te vangen. Łuszcz kopt de bal weg. Bartos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartos draait met de bal, schiet en ... Ciliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC MILAN 12 - Gedania Gdańsk 1:1

11e minuut.
Pisz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rogóż met een snelle inworp. Pohl rent richting de bal. Pohl geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Stempel rent richting de bal. Franek rent richting de bal. Stempel verovert de bal door een tackle van achteren. Bydłoń rent richting de bal. Bydłoń schiet op doel. De bal raakt de paal. Ciliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Stempel probeert naar een medespeler te passen. Bartos is nu in balbezit. Bartos passt de bal met de wreef. Kasowski is nu in balbezit. Kasowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Franek bereikt de bal nog maar net als eerste. Franek passt de bal in één keer door. Pisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paras onderschept slim de pass. Paras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózgiewicz rent richting de bal. Rózgiewicz geeft de bal voor. Bartos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Perczak geeft een lange en hoge pass. Kasowski heeft problemen om de bal te vangen. Pohl is nu in balbezit. Pohl haalt uit met een fantastische trap. Brzeziński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN 12 - Gedania Gdańsk 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC MILAN 12 46%, Gedania Gdańsk 54%.
AC MILAN 12 - Gedania Gdańsk 1:2

48e minuut.
Stempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempel geeft de bal voor. Wojciekiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Bartos rent richting de bal. Bartos schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC MILAN 12 - Gedania Gdańsk 2:2

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Stempel de bal onder controle te krijgen. Kobylaniec speelt de bal door. Pisz heeft problemen om de bal te vangen. Pohl rent richting de bal. Pohl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Kasowski probeert naar een medespeler te passen. Bartos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaberek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartos onderschept slim de pass. Bartos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Franek geeft een lange en hoge pass. Rózgiewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rogóż. Rogóż krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC MILAN 12 51%, Gedania Gdańsk 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC MILAN 12 - Gedania Gdańsk 2:2