Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ludal niepokonani
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 20.2
hopeloos Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Bronkowski probeert naar een medespeler te passen. Cegiełko is nu in balbezit. Cegiełko passt de bal in één keer door. Kuchta is nu in balbezit. Kuchta schiet op doel. Kocikowski bokst de bal weg.

9e minuut.
Ciesielski is nu in balbezit. Bronkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciesielski maakt een afschuwelijke overtreding. Ciesielski krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Cesarz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Prusinowski komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Cegiełko onderschept slim de pass. Cegiełko met een sublieme pass. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta draait met de bal, schiet en ... Kocikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ludal - niepokonani 0:1

26e minuut.
Bronkowski kopt de bal weg. Daar is Grzybiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciesielski rent richting de bal. Kuchta verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ludal 58%, niepokonani 42%.
ludal - niepokonani 0:1

51e minuut.
Miłkowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bronkowski. Miłkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Koźluk met een snel genomen vrije trap. Rybarczyk is nu in balbezit. Rybarczyk geeft een hoge lob. Miłkowski rent richting de bal. Miłkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ludal - niepokonani 1:1

53e minuut.
Łożyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Miłkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miłkowski geeft de bal voor. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Prusinowski is nu in balbezit. Strzykalski onderschept slim de pass. Strzykalski met een sublieme pass. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Koźluk kopt de bal weg. Prusinowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sutryk. Sutryk krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Koczar speelt de bal door. Cegiełko heeft problemen om de bal te vangen. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk draait met de bal, schiet en ... Iliński probeert de bal aan de voet te houden. Kupczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Kupczyk trapt de bal weg. Bronkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miłkowski. Miłkowski krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Cegiełko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Łożyński met de inworp. Strzykalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzykalski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kupczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ludal 39%, niepokonani 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ludal - niepokonani 1:1