Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Żyrardów GKS WYBRZEŻE GDAŃSK
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 22.4
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Szczypiński rent richting de bal. Drăguş onderschept slim de pass. Drăguş speelt de bal door. Loffa is nu in balbezit. Loffa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Rowiński kan de bal niet met de borst controleren. Calise is nu in balbezit. Rowiński begaat een overtreding. Calise wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

43e minuut.
Gherghel is nu in balbezit. Gherghel geeft een lange en hoge pass. Wrotyński rent richting de bal. Loffa onderschept slim de pass. Loffa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nowaczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stoenescu is nu in balbezit. Stoenescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Żyrardów - GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Żyrardów 47%, GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 53%.
Ks Żyrardów - GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 0:1

62e minuut.
Komosiak is nu in balbezit. Kuboszek verovert de bal door een tackle van achteren. Kuboszek probeert naar een medespeler te passen. Rowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Maćkowiak trapt de bal weg van het doel. Kuboszek kopt de bal weg. Sonet probeert de bal aan de voet te houden. Rowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ks Żyrardów - GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 1:1

80e minuut.
Kraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Salavarria onderschept slim de pass. Salavarria speelt de bal door. Stoenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoenescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Rowiński haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Sponga met een harde bal richting middenveld. Stoenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoenescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nowaczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Żyrardów 48%, GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ks Żyrardów - GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 1:1