Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Jeziorki SFORCE
hbjhabjh Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
20 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ambrożewski met een harde bal richting middenveld. Pomian kopt de bal weg. Dziaduszko rent richting de bal. Mwachofi verovert de bal door een tackle van achteren. Mwachofi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Węglocki geeft de bal voor. Szkiełko is nu in balbezit. Szkiełko passt de bal zonder na te denken. Mwachofi is nu in balbezit. Mwachofi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Okoński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Dziaduszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziaduszko probeert naar een medespeler te passen. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko schiet op doel. Okoński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jeziorki - SFORCE 1:0

23e minuut.
Sarniak passt de bal zonder na te denken. Sztandera is nu in balbezit. Siekiera begaat een overtreding. Siekiera krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomian speelt de bal door. Borodycz rent richting de bal. Mwachofi onderschept slim de pass. Mwachofi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sztandera rent richting de bal. Sztandera passt de bal in één keer door. Suski heeft problemen om de bal te vangen. Suski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ambrożewski met een harde bal richting middenveld. Gąsiorowski kopt de bal weg. Suski rent richting de bal. Suski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sarniak kopt de bal weg. Suski met een sublieme pass. Siekiera rent richting de bal. Sztandera verovert de bal door een tackle van achteren. Sztandera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Pomian rent richting de bal. Szkiełko is nu in balbezit. Szkiełko passt de bal in één keer door. Mwachofi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mwachofi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Banaszkiewicz geeft de bal voor. Pomian rent richting de bal. Pomian met een sublieme pass. Mwachofi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mwachofi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Okoński trapt de bal weg van het doel. Sztandera kopt de bal weg. Banaszkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suski rent richting de bal. Suski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ambrożewski met een harde bal richting middenveld. Pomian rent richting de bal. Pomian speelt de bal door. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko haalt uit met een fantastische trap. Okoński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Jeziorki 48%, SFORCE 52%.
GKS Jeziorki - SFORCE 1:0

53e minuut.
Siekiera met een sublieme pass. Pieszek heeft problemen om de bal te vangen. Pieszek geeft een hoge lob. Szkiełko is nu in balbezit. Szkiełko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Gąsiorowski rent richting de bal. Pieszek verovert de bal door een tackle van achteren. Pieszek met een sublieme pass. Szkiełko rent richting de bal. Szkiełko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Sarniak rent richting de bal. Pomian verovert de bal door een tackle van achteren. Pomian geeft een lange en hoge pass. Pena rent richting de bal. Pena draait met de bal, schiet en ... Okoński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szkiełko rent richting de bal. Szkiełko draait met de bal, schiet en ... Dziaduszko probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pomian geeft een hoge lob. Tyrajski heeft problemen om de bal te vangen. Miśkowiec met een sublieme pass. Daar is Suski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Wałkarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sztandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztandera probeert naar een medespeler te passen. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS Jeziorki - SFORCE 1:1

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hetman komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Pieszek probeert de bal met de borst te controleren. Dziaduszko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pomian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mwachofi rent richting de bal. Mwachofi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jeziorki - SFORCE 2:1

90e minuut.
Szkiełko heeft problemen om de bal te vangen. Gąsiorowski is nu in balbezit. Gąsiorowski passt de bal zonder na te denken. Mwachofi is nu in balbezit. Mwachofi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Jeziorki 45%, SFORCE 55%.
GKS Jeziorki - SFORCE 2:1