Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SFORCE FcBari
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Doeltrap. Wrzosek trapt de bal weg van het doel. Gąsiorowski kopt de bal weg. Sztandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztandera haalt uit met een fantastische trap. Wrzosek bokst de bal weg.

13e minuut.
Kubik met een sublieme pass. Patalas rent richting de bal. Patalas passt de bal met de wreef. Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Borodycz verovert de bal door een tackle van achteren. Patalas onderschept slim de pass. Patalas passt de bal zonder na te denken. Antas is nu in balbezit. Antas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Dolny is nu in balbezit. Dolny geeft een lange en hoge pass. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztandera is nu in balbezit. Sztandera schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Doeltrap. Cywiński met een harde bal richting middenveld. Floriańczyk kopt de bal weg. Antas is nu in balbezit. Antas schiet op doel. Okoński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Hypsior heeft problemen om de bal te vangen. Floriańczyk is nu in balbezit. Floriańczyk probeert naar een medespeler te passen. Antas is nu in balbezit. Antas schiet op doel. Okoński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Gąsiorowski passt de bal in één keer door. Suski rent richting de bal. Majkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski onderschept slim de pass. Suski schiet op doel. Wrzosek bokst de bal weg.

41e minuut.
Osada rent richting de bal. Osada geeft de bal voor. Wasilkowski heeft problemen om de bal te vangen. Antas is nu in balbezit. Antas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SFORCE 47%, FcBari 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SFORCE - FcBari 0:0

50e minuut.
Miśkowiec passt de bal in één keer door. Sztandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski is nu in balbezit. Sztandera rent richting de bal. Sztandera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Klungelig pakt Szymczycha de bal. Szymczycha geeft een hoge lob. Antas kopt de bal weg. Floriańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Floriańczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Marszczynkiewicz geeft de bal voor. Floriańczyk rent richting de bal. Floriańczyk speelt de bal door. Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Klungelig pakt Suski de bal. Kubik is nu in balbezit. Patalas speelt de bal door. Antas rent richting de bal. Antas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SFORCE - FcBari 0:1

78e minuut.
Floriańczyk rent richting de bal. Floriańczyk passt de bal zonder na te denken. Dziaduszko rent richting de bal. Antas rent richting de bal. Antas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Gąsiorowski rent richting de bal. Gąsiorowski probeert naar een medespeler te passen. Borodycz is nu in balbezit. Floriańczyk onderschept slim de pass. Floriańczyk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SFORCE 58%, FcBari 42%.
SFORCE - FcBari 0:1