Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gedania Gdańsk niepokonani
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
16.9 gemiddelde waardering 20
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Bimber geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cegiełko met de inworp. Gładczan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładczan haalt uit met een fantastische trap. Ciliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gedania Gdańsk - niepokonani 0:1

5e minuut.
Iliński geeft de bal voor. Bimber kopt de bal weg. Daar is Pohl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paras rent richting de bal. Paras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gedania Gdańsk - niepokonani 1:1

10e minuut.
Słoma rent richting de bal. Rogóż onderschept slim de pass. Dzban schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dzban naar de kleedkamers voor een vroege douche.

12e minuut.
Perczak draait met de bal, schiet en ... Niedziela kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rogóż neemt de hoekschop. Franek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gedania Gdańsk - niepokonani 2:1

13e minuut.
Kuchta met een sublieme pass. Gładczan heeft problemen om de bal te vangen. Paras verovert de bal door een tackle van achteren. Pohl rent richting de bal. Pohl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Słoma geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rogóż met de inworp. Pohl heeft problemen om de bal te vangen. Pohl geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paras bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Gedania Gdańsk - niepokonani 3:1

28e minuut.
Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta onderschept slim de pass. Kuchta probeert naar een medespeler te passen. Skotara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skotara geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gedania Gdańsk 43%, niepokonani 57%.
Gedania Gdańsk - niepokonani 3:1

65e minuut.
Kobylaniec speelt de bal door. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl passt de bal in één keer door. Paras is nu in balbezit. Paras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gedania Gdańsk - niepokonani 4:1

84e minuut.
Gładczan rent richting de bal. Kuchta is nu in balbezit. Franek is nu in balbezit. Kuchta verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gedania Gdańsk - niepokonani 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gedania Gdańsk 32%, niepokonani 68%.
Gedania Gdańsk - niepokonani 4:2