Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Żyrardów ludal
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Rowiński de bal. Rowiński passt de bal zonder na te denken. Kasprowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałaczkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałaczkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Paliło geeft een hoge lob. Inworp. Koczar met een snelle inworp. Hałaczkiewicz is nu in balbezit. Hałaczkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Koczar probeert naar een medespeler te passen. Sutryk is nu in balbezit. Paliło begaat een overtreding. Sutryk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koźluk wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kuboszek is nu in balbezit. Kuboszek passt de bal zonder na te denken. Buchalik is nu in balbezit. Rowiński onderschept slim de pass. Rowiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Klungelig pakt Miłkowski de bal. Kuboszek rent richting de bal. Miłkowski begaat een overtreding. Miłkowski krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Kuboszek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kasprowicz met een snel genomen vrije trap. Grzybiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowiński verovert de bal door een tackle van achteren. Rowiński draait met de bal, schiet en ... Kocikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Żyrardów - ludal 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Żyrardów 46%, ludal 54%.
Ks Żyrardów - ludal 1:0

49e minuut.
Miłkowski rent richting de bal. Kuboszek verovert de bal door een tackle van achteren. Kuboszek passt de bal met de wreef. Rowiński rent richting de bal. Rowiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Miłkowski is nu in balbezit. Kuboszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miłkowski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

53e minuut.
Cieślarczyk is nu in balbezit. Podziorny verovert de bal door een tackle van achteren. Podziorny passt de bal zonder na te denken. Kuboszek is nu in balbezit. Kuboszek speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Koczar met de inworp. Hałaczkiewicz is nu in balbezit. Kraman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hałaczkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hałaczkiewicz neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Hałaczkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kraman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sutryk. Sutryk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Żyrardów 61%, ludal 39%.
Ks Żyrardów - ludal 1:0