Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC MILAN 12 GKS WYBRZEŻE GDAŃSK
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 23.7
weak Schieten average
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Morteira bereikt de bal nog maar net als eerste. Bydłoń onderschept slim de pass. Bydłoń met een sublieme pass. Bartos rent richting de bal. Bartos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Stoenescu is nu in balbezit. Stoenescu probeert naar een medespeler te passen. Morteira is nu in balbezit. Salavarria is nu in balbezit. Salavarria geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Pisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Loffa onderschept slim de pass. Hermanowski is nu in balbezit. Loffa verovert de bal door een tackle van achteren. Loffa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN 12 - GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 0:1

28e minuut.
Salavarria rent richting de bal. Salavarria passt de bal zonder na te denken. Pisz rent richting de bal. Stoenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoenescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bydłoń speelt de bal door. Bartos is nu in balbezit. Calise is nu in balbezit. Bartos onderschept slim de pass. Bartos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC MILAN 12 - GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 1:1

36e minuut.
Miśkowiec probeert naar een medespeler te passen. Stempel is nu in balbezit. Stempel geeft een lange en hoge pass. Bartos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Stempel is nu in balbezit. Drăguş verovert de bal door een tackle van achteren. Drăguş passt de bal in één keer door. Stoenescu rent richting de bal. Stoenescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Inworp. Drăguş met een snelle inworp. Miśkowiec geeft een hoge lob. Stoenescu is nu in balbezit. Stoenescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Loffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Loffa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN 12 - GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC MILAN 12 55%, GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 45%.
AC MILAN 12 - GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 1:2

55e minuut.
Gherghel onderschept slim de pass. Gherghel geeft de bal voor. Inworp. Kasowski met een snelle inworp. Bydłoń geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Gherghel geeft de bal voor. Inworp. Łuszcz met een snelle inworp. Kasowski rent richting de bal. Kasowski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC MILAN 12 34%, GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 66%.
AC MILAN 12 - GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 1:2