Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS WYBRZEŻE GDAŃSK AC MILAN 12
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Pisz kopt de bal weg. Loffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Loffa haalt uit met een fantastische trap. Hermanowski met een sublieme pass. Stoenescu probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Drăguş probeert naar een medespeler te passen. Gherghel rent richting de bal. Gherghel geeft een lange en hoge pass. Loffa is nu in balbezit. Loffa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Stempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Salavarria onderschept slim de pass. Salavarria passt de bal met de wreef. Stoenescu rent richting de bal. Stoenescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS WYBRZEŻE GDAŃSK - AC MILAN 12 1:0

32e minuut.
Rózgiewicz is nu in balbezit. Cassar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózgiewicz begaat een overtreding. Rózgiewicz krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Miśkowiec onderschept slim de pass. Miśkowiec geeft een hoge lob. Łuszcz probeert naar een medespeler te passen. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kraśko met een snelle inworp. Bydłoń is nu in balbezit. Bydłoń draait met de bal, schiet en ... Sponga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS WYBRZEŻE GDAŃSK - AC MILAN 12 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 48%, AC MILAN 12 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKS WYBRZEŻE GDAŃSK - AC MILAN 12 1:1

57e minuut.
Daar is Stempel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salavarria rent richting de bal. Stempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Salavarria verovert de bal door een tackle van achteren. Salavarria geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Salavarria passt de bal met de wreef. Loffa is nu in balbezit. Loffa speelt de bal door. Stoenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoenescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS WYBRZEŻE GDAŃSK - AC MILAN 12 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 49%, AC MILAN 12 51%.
GKS WYBRZEŻE GDAŃSK - AC MILAN 12 2:1