Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gedania Gdańsk Ks Żyrardów
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Pohl met een sublieme pass. Perczak is nu in balbezit. Perczak probeert naar een medespeler te passen. Rowiński rent richting de bal. Rowiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Nowaczek met een harde bal richting middenveld. Kuboszek kopt de bal weg. Bimber rent richting de bal. Rowiński onderschept slim de pass. Rowiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gedania Gdańsk - Ks Żyrardów 0:1

22e minuut.
Franek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl verovert de bal door een tackle van achteren. Paras rent richting de bal. Paras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gedania Gdańsk - Ks Żyrardów 1:1

27e minuut.
Franek speelt de bal door. Kuboszek heeft problemen om de bal te vangen. Kuboszek passt de bal in één keer door. Rowiński rent richting de bal. Rowiński schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Kasprowicz de bal. Maćkowiak is nu in balbezit. Maćkowiak passt de bal met de wreef. Daar is Paras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paras draait met de bal, schiet en ... Paal!

38e minuut.
Nowaczek trapt de bal weg. Kobylaniec met een sublieme pass. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Paras bereikt de bal nog maar net als eerste. Paras schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gedania Gdańsk 47%, Ks Żyrardów 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gedania Gdańsk - Ks Żyrardów 1:1

47e minuut.
Pohl speelt de bal door. Wrotyński is nu in balbezit. Wrotyński geeft een hoge lob. Rowiński rent richting de bal. Rowiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pohl speelt de bal door. Perczak is nu in balbezit. Perczak passt de bal zonder na te denken. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gedania Gdańsk 51%, Ks Żyrardów 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gedania Gdańsk - Ks Żyrardów 1:1