Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Jeziorki ludal
hbjhabjh Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.1 gemiddelde waardering 16
matig Schieten waardeloos
matig Passen hopeloos
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Koczar probeert naar een medespeler te passen. Siekiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzykalski verovert de bal door een tackle van achteren. Strzykalski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kotlarczyk de bal onder controle te krijgen. Ambrożewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Buchalik met een harde bal richting middenveld. Koźluk kopt de bal weg. Koczar rent richting de bal. Koczar met een sublieme pass. Kotlarczyk verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Pieszek passt de bal zonder na te denken. Pomian is nu in balbezit. Pomian passt de bal met de wreef. Tureuna is nu in balbezit. Tureuna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pomian met een sublieme pass. Tureuna heeft problemen om de bal te vangen. Tureuna probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt de Jongh de bal. de Jongh schiet op doel. Kocikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
de Jongh geeft een lange en hoge pass. Kocikowski probeert naar een medespeler te passen. Koźluk speelt de bal door. Sutryk rent richting de bal. Sutryk schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Miłkowski heeft problemen om de bal te vangen. Pomian bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomian passt de bal in één keer door. Tureuna rent richting de bal. Tureuna draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Koźluk passt de bal in één keer door. Daar is Pieszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciesielski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciesielski krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Pomian passt de bal in één keer door. Cieślarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślarczyk probeert naar een medespeler te passen. Tureuna rent richting de bal. Tureuna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Inworp. Łożyński met de inworp. Pena is nu in balbezit. Strzykalski verovert de bal door een tackle van achteren. Strzykalski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Grzybiński is nu in balbezit. Ciesielski geeft de bal voor. Pena kopt de bal weg. de Jongh is nu in balbezit. de Jongh geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Jeziorki 37%, ludal 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKS Jeziorki - ludal 0:0

46e minuut.
Daar is Sutryk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sutryk passt de bal in één keer door. de Jongh rent richting de bal. de Jongh draait met de bal, schiet en ... Kocikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jeziorki - ludal 1:0

52e minuut.
Ciesielski geeft een lange en hoge pass. Pomian kopt de bal weg. Cieślarczyk heeft problemen om de bal te vangen. de Jongh rent richting de bal. de Jongh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jeziorki - ludal 2:0

58e minuut.
Pieszek rent richting de bal. Pieszek geeft een lange en hoge pass. Cieślarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Daar is Pieszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koczar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pomian. Pomian krijgt een gele kaart. Koczar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mwachofi komt het veld opgelopen. Koźluk komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szkiełko komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hetman komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Miłkowski is nu in balbezit. Pomian verovert de bal door een tackle van achteren. Pomian passt de bal met de wreef. Szkiełko is nu in balbezit. Szkiełko haalt uit met een fantastische trap. Kocikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Buchalik geeft de bal voor. Daar is Strzykalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Jongh speelt de bal door. Szkiełko rent richting de bal. Szkiełko schiet op doel. Kocikowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jeziorki - ludal 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Jeziorki 22%, ludal 78%.
GKS Jeziorki - ludal 3:0