Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC MILAN 12 SFORCE
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Rózgiewicz met een sublieme pass. Daar is Bartos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bydłoń is nu in balbezit. Bartos is nu in balbezit. Bartos draait met de bal, schiet en ... Okoński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Inworp. Kasowski met de inworp. Bydłoń geeft een lange en hoge pass. Kraśko rent richting de bal. Kraśko schiet op doel. Okoński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Sztandera rent richting de bal. Sztandera geeft een hoge lob. Suski is nu in balbezit. Suski haalt uit met een fantastische trap. Brzeziński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN 12 - SFORCE 0:1

17e minuut.
Wałkarz rent richting de bal. Wałkarz passt de bal in één keer door. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztandera rent richting de bal. Sztandera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Daar is Hermanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pisz rent richting de bal. Pisz geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Miśkowiec geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Gąsiorowski rent richting de bal. Borodycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borodycz geeft een hoge lob. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bartos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ćwielong komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC MILAN 12 62%, SFORCE 38%.
AC MILAN 12 - SFORCE 0:1

65e minuut.
Kasowski met een sublieme pass. Daar is Bydłoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hypsior bereikt de bal nog maar net als eerste. Bydłoń is nu in balbezit. Bydłoń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Pisz kopt de bal weg. Łuszcz geeft een lange en hoge pass. Ćwielong kopt de bal weg. Bydłoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bydłoń haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Borodycz kopt de bal weg. Daar is Hermanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suski is nu in balbezit. Suski draait met de bal, schiet en ... Brzeziński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN 12 - SFORCE 0:2

88e minuut.
Suski rent richting de bal. Wałkarz is nu in balbezit. Słaby begaat een overtreding. Słaby krijgt een gele kaart. Wałkarz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

90e minuut.
Miśkowiec is nu in balbezit. Suski is nu in balbezit. Suski passt de bal zonder na te denken. Daar is Sztandera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sztandera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN 12 - SFORCE 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC MILAN 12 45%, SFORCE 55%.
AC MILAN 12 - SFORCE 0:3