Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS WYBRZEŻE GDAŃSK niepokonani
442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Morteira is nu in balbezit. Gładczan verovert de bal door een tackle van achteren. Gładczan met een sublieme pass. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta schiet op doel. Sponga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Dzban bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzban geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sonet de bal. Kuchta is nu in balbezit. Kuchta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Cesarz rent richting de bal. Cesarz passt de bal in één keer door. Rybarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Loffa verovert de bal door een tackle van achteren. Loffa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kupczyk met een harde bal richting middenveld. Salavarria kopt de bal weg. Niedziela probeert de bal aan de voet te houden. Stoenescu rent richting de bal. Stoenescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Rybarczyk de bal. Loffa is nu in balbezit. Loffa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 45%, niepokonani 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKS WYBRZEŻE GDAŃSK - niepokonani 0:0

73e minuut.
Salavarria passt de bal zonder na te denken. Loffa rent richting de bal. Stoenescu rent richting de bal. Loffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Loffa haalt uit met een fantastische trap. Paal!

78e minuut.
Drăguş bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguş passt de bal in één keer door. Iliński rent richting de bal. Loffa verovert de bal door een tackle van achteren. Loffa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 39%, niepokonani 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKS WYBRZEŻE GDAŃSK - niepokonani 0:0