Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC MILAN 12 GKS Jeziorki
Normal Tactiek hbjhabjh
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 26.1
zwak Schieten matig
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Mwachofi kopt de bal weg. Rózgiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Pieszek is nu in balbezit. Pieszek haalt uit met een fantastische trap. Pisz probeert de bal aan de voet te houden. Brzeziński bokst de bal weg.

27e minuut.
de Jongh verovert de bal door een tackle van achteren. de Jongh passt de bal met de wreef. Pisz is nu in balbezit. Tureuna onderschept slim de pass. Tureuna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Siekiera verovert de bal door een tackle van achteren. Siekiera geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kasowski de bal. Bartos is nu in balbezit. Bartos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC MILAN 12 66%, GKS Jeziorki 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC MILAN 12 - GKS Jeziorki 0:0

50e minuut.
Mwachofi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mwachofi passt de bal zonder na te denken. de Jongh rent richting de bal. de Jongh haalt uit met een fantastische trap. Brzeziński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN 12 - GKS Jeziorki 0:1

58e minuut.
Kasowski geeft een hoge lob. Bartos kopt de bal weg. Bydłoń rent richting de bal. Bydłoń draait met de bal, schiet en ... Ambrożewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Doeltrap. Ambrożewski trapt de bal weg. de Jongh kopt de bal weg. Tureuna rent richting de bal. Tureuna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szkiełko komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Bydłoń geeft een hoge lob. Kasowski rent richting de bal. Bartos rent richting de bal. Bartos schiet op doel. Ambrożewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hetman komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Kraśko passt de bal zonder na te denken. Bartos rent richting de bal. Pieszek rent richting de bal. Bartos verovert de bal door een tackle van achteren. Bartos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC MILAN 12 49%, GKS Jeziorki 51%.
AC MILAN 12 - GKS Jeziorki 0:1