Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ludal GKS WYBRZEŻE GDAŃSK
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 23.1
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Na een snelle pass probeert Drăguş de bal onder controle te krijgen. Morteira bereikt de bal nog maar net als eerste. Morteira geeft een lange en hoge pass. Stoenescu is nu in balbezit. Stoenescu schiet op doel. Kocikowski bokst de bal weg.

21e minuut.
Koźluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźluk geeft de bal voor. Daar is Miśkowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Calise geeft de bal voor. Stoenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciesielski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stoenescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Morteira zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kocikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Łożyński geeft een lange en hoge pass. Loffa rent richting de bal. Loffa met een sublieme pass. Stoenescu rent richting de bal. Stoenescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Strzykalski kopt de bal weg. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonet rent richting de bal. Sutryk onderschept slim de pass. Sutryk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ludal 59%, GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ludal - GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 0:0

51e minuut.
Gherghel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cassar rent richting de bal. Cassar geeft de bal voor. Klungelig pakt Loffa de bal. Loffa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ludal - GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 0:1

52e minuut.
Sutryk speelt de bal door. Daar is Strzykalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loffa onderschept slim de pass. Loffa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Loffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Loffa passt de bal in één keer door. Stoenescu rent richting de bal. Salavarria is nu in balbezit. Salavarria draait met de bal, schiet en ... Kocikowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ludal 49%, GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 51%.
ludal - GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 0:1