Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC MILAN 12 Ks Żyrardów
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kasowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypiński onderschept slim de pass. Szczypiński geeft een lange en hoge pass. Bartos heeft problemen om de bal te vangen. Bartos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Słaby is nu in balbezit. Rowiński rent richting de bal. Słaby is nu in balbezit. Rowiński verovert de bal door een tackle van achteren. Rowiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Doeltrap. Hermanowski trapt de bal weg. Kraman kopt de bal weg. Rowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kraman is nu in balbezit. Kuboszek met een sublieme pass. Kasprowicz probeert de bal aan de voet te houden. Rowiński is nu in balbezit. Rowiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bydłoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraman onderschept slim de pass. Kraman geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sobociński de bal. Sobociński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Wrotyński geeft de bal voor. Inworp. Kraśko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bydłoń is nu in balbezit. Bydłoń schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kasprowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartos onderschept slim de pass. Bydłoń rent richting de bal. Bartos rent richting de bal. Bartos haalt uit met een fantastische trap. Nowaczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Kraman rent richting de bal. Kraman geeft een lange en hoge pass. Pisz controleert de bal met de borst. Rowiński is nu in balbezit. Rowiński draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Wrotyński geeft de bal voor. Pisz is nu in balbezit. Rowiński verovert de bal door een tackle van achteren. Rowiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN 12 - Ks Żyrardów 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC MILAN 12 53%, Ks Żyrardów 47%.
AC MILAN 12 - Ks Żyrardów 0:1

50e minuut.
Łuszcz geeft een hoge lob. Kraman rent richting de bal. Met opzet legt Bydłoń zijn tegenspeler op de grond. Bydłoń krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Bydłoń kopt de bal weg. Szczypiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypiński speelt de bal door. Kuboszek rent richting de bal. Kuboszek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC MILAN 12 48%, Ks Żyrardów 52%.
AC MILAN 12 - Ks Żyrardów 0:1