Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Associazione Calcio Milan San Marino Team
co to jest Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 18
solid Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen poor


7e minuut.
Baquero met een sublieme pass. Piekarski controleert de bal met de borst. Kontizas met een sublieme pass. Abrahamyan rent richting de bal. Abrahamyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - San Marino Team 1:0

10e minuut.
Piekarski is nu in balbezit. Piekarski geeft een lange en hoge pass. Becalik is nu in balbezit. Kontizas verovert de bal door een tackle van achteren. Kontizas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - San Marino Team 2:0

11e minuut.
Abrahamyan rent richting de bal. Munzur is nu in balbezit. Munzur passt de bal met de wreef. Abrahamyan rent richting de bal. Abrahamyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kontizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontizas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Niemancewicz heeft problemen om de bal te vangen. Abrahamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Abrahamyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - San Marino Team 3:0

13e minuut.
Kontizas speelt de bal door. Abrahamyan rent richting de bal. Bandrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kontizas is nu in balbezit. Kontizas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - San Marino Team 4:0

16e minuut.
Munzur passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kontizas de bal. Abrahamyan is nu in balbezit. Abrahamyan schiet op doel. Niemancewicz probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Kamieniarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Piekarski is nu in balbezit. Piekarski speelt de bal door. Daar is Abrahamyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kontizas is nu in balbezit. Kontizas haalt uit met een fantastische trap. Kamieniarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Moskal onderschept slim de pass. Moskal geeft een hoge lob. Daar is Kontizas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kontizas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - San Marino Team 5:0

38e minuut.
Munzur geeft de bal voor. Kontizas heeft problemen om de bal te vangen. Deląg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontizas onderschept slim de pass. Kontizas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Niemancewicz met een harde bal richting middenveld. Słonecznik kopt de bal weg. Niemancewicz probeert de bal aan de voet te houden. Kontizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontizas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - San Marino Team 6:0

42e minuut.
Baquero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kontizas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matuszczak. Kontizas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baquero met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Associazione Calcio Milan 24%, San Marino Team 76%.
Associazione Calcio Milan - San Marino Team 6:0

47e minuut.
Kontizas met een sublieme pass. Piekarski is nu in balbezit. Piekarski passt de bal in één keer door. Abrahamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahamyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - San Marino Team 7:0

55e minuut.
Słonecznik geeft een lange en hoge pass. Matuszczak kan de bal niet met de borst controleren. Słonecznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarski geeft de bal voor. Abrahamyan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kontizas is nu in balbezit. Baquero geeft de bal voor. Niemancewicz kopt de bal weg. Piekarski rent richting de bal. Piekarski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kontizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarski met een sublieme pass. Deląg bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahamyan onderschept slim de pass. Abrahamyan draait met de bal, schiet en ... Kamieniarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piekarski rent richting de bal. Piekarski schiet op doel. Kamieniarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - San Marino Team 8:0

64e minuut.
Niemancewicz probeert naar een medespeler te passen. Matuszczak rent richting de bal. Abrahamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Abrahamyan draait met de bal, schiet en ... Kamieniarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - San Marino Team 9:0

73e minuut.
Kontizas is nu in balbezit. Kontizas met een sublieme pass. Piekarski met een sublieme pass. Abrahamyan is nu in balbezit. Abrahamyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Piekarski speelt de bal door. Daar is Baquero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baquero speelt de bal door. Kontizas heeft problemen om de bal te vangen. Kontizas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Munzur onderschept slim de pass. Piekarski rent richting de bal. Piekarski geeft een hoge lob. Kontizas rent richting de bal. Kontizas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Słonecznik speelt de bal door. Daar is Piekarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piekarski met een sublieme pass. Klungelig pakt Kontizas de bal. Kontizas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Associazione Calcio Milan 24%, San Marino Team 76%.
Associazione Calcio Milan - San Marino Team 9:0