Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Associazione Calcio Milan HotMama
co to jest Tactiek MILF
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 39
good Schieten good
average Passen average
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Kontizas rent richting de bal. Przybyliński onderschept slim de pass. Morela is nu in balbezit. Przybyliński rent richting de bal. Przybyliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Przybyliński rent richting de bal. Przybyliński met een sublieme pass. Liturgista bereikt de bal nog maar net als eerste. Liturgista haalt uit met een fantastische trap. Licznierski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - HotMama 0:1

9e minuut.
Metger geeft een lange en hoge pass. Przybyliński rent richting de bal. Przybyliński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Morela de bal. Morela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Acampa met een sublieme pass. Kuper geeft de bal voor. Przybyliński rent richting de bal. Przybyliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - HotMama 0:2

26e minuut.
Kai Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Hong met een sublieme pass. Sazon is nu in balbezit. Przybyliński verovert de bal door een tackle van achteren. Przybyliński draait met de bal, schiet en ... Licznierski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Moskal onderschept slim de pass. Kai Hong controleert de bal met de borst. Kai Hong probeert naar een medespeler te passen. Morela heeft problemen om de bal te vangen. Morela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Abramowski geeft een hoge lob. Inworp. Kuper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liturgista rent richting de bal. Liturgista geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Sazon de bal. Przybyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sazon. Sazon krijgt een gele kaart. Przybyliński raakt geblesseerd tijdens het duel. Kai Hong zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Przybyliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przybyliński haalt uit met een fantastische trap. Abramowski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Associazione Calcio Milan 72%, HotMama 28%.
Associazione Calcio Milan - HotMama 0:2

56e minuut.
Przybyliński geeft een hoge lob. Polczyk geeft een hoge lob. Inworp. Theiler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morela geeft een hoge lob. Licznierski bokst de bal weg. Przybyliński is nu in balbezit. Przybyliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - HotMama 0:3

58e minuut.
Kai Hong rent richting de bal. Kai Hong probeert naar een medespeler te passen. Sazon geeft een hoge lob. Kontizas rent richting de bal. Kontizas schiet op doel. Shoe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Abrahamyan rent richting de bal. Munzur rent richting de bal. Piekarski rent richting de bal. Munzur is nu in balbezit. Munzur haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler speelt de bal door. Liturgista bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyliński is nu in balbezit. Przybyliński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Metger kopt de bal weg. Sazon heeft problemen om de bal te vangen. Polczyk rent richting de bal. Przybyliński rent richting de bal. Przybyliński schiet op doel. Licznierski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Kai Hong is nu in balbezit. Kai Hong met een sublieme pass. Przybyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyliński haalt uit met een fantastische trap. Licznierski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Munzur passt de bal met de wreef. Baquero is nu in balbezit. Baquero probeert naar een medespeler te passen. Abrahamyan is nu in balbezit. Abrahamyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Baquero geeft de bal voor. Munzur probeert de bal met de borst te controleren. Piekarski rent richting de bal. Piekarski schiet op doel. Shoe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - HotMama 1:3

78e minuut.
Baquero rent richting de bal. Baquero passt de bal met de wreef. Polczyk met een sublieme pass. Liturgista is nu in balbezit. Liturgista schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Daar is Słonecznik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porąbaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Porąbaniec passt de bal in één keer door. Liturgista bereikt de bal nog maar net als eerste. Liturgista haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Munzur passt de bal met de wreef. Słonecznik probeert de bal met de borst te controleren. Met opzet legt Kuper zijn tegenspeler op de grond. Kuper krijgt een gele kaart. Słonecznik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Associazione Calcio Milan 60%, HotMama 40%.
Associazione Calcio Milan - HotMama 1:3