Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Marino Team S@rm@ci
Normal Tactiek 343
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 42.5
zwak Schieten goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Zogović met de inworp. Sterner rent richting de bal. Sterner probeert naar een medespeler te passen. Tibasosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibasosa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Vierci met een sublieme pass. Sterner bereikt de bal nog maar net als eerste. Deląg begaat een overtreding. Sterner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tibasosa komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Tibasosa verovert de bal door een tackle van achteren. Tibasosa passt de bal in één keer door. Sorace is nu in balbezit. Sorace haalt uit met een fantastische trap. Kamieniarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Marino Team - S@rm@ci 0:1

8e minuut.
Sorace kopt de bal weg. Klungelig pakt Hoàng Sơn de bal. Hoàng Sơn speelt de bal door. Sarnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarnat geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Tibasosa is nu in balbezit. Tibasosa passt de bal met de wreef. Sarnat met een sublieme pass. Klungelig pakt Sorace de bal. Sorace draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
San Marino Team - S@rm@ci 0:2

12e minuut.
Kuształa rent richting de bal. Tibasosa onderschept slim de pass. Tibasosa met een sublieme pass. Sorace is nu in balbezit. Sorace schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Marino Team - S@rm@ci 0:3

16e minuut.
Tibasosa probeert naar een medespeler te passen. Sterner rent richting de bal. Sterner passt de bal in één keer door. Sorace heeft problemen om de bal te vangen. Sorace schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sarnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarnat geeft een lange en hoge pass. Niemancewicz rent richting de bal. Sorace verovert de bal door een tackle van achteren. Sorace schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Sterner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zogović met een sublieme pass. Hoàng Sơn is nu in balbezit. Sorace bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorace schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Marino Team - S@rm@ci 0:4

41e minuut.
Kuształa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sơn verovert de bal door een tackle van achteren. Sterner is nu in balbezit. Sorace is nu in balbezit. Sorace draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Marino Team - S@rm@ci 0:5

45e minuut.
Kuształa is nu in balbezit. Tibasosa verovert de bal door een tackle van achteren. Tibasosa probeert naar een medespeler te passen. Sorace bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorace schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Marino Team 76%, S@rm@ci 24%.
San Marino Team - S@rm@ci 0:5

46e minuut.
Sterner met een sublieme pass. Tibasosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibasosa passt de bal zonder na te denken. Sorace bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorace schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Kuształa is nu in balbezit. Sorace verovert de bal door een tackle van achteren. Sterner is nu in balbezit. Sterner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Deląg rent richting de bal. Sorace verovert de bal door een tackle van achteren. Sorace speelt de bal door. Hoàng Sơn rent richting de bal. Hoàng Sơn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Becalik is nu in balbezit. Becalik geeft de bal voor. Kuształa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zogović is nu in balbezit. Zogović geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Zogović geeft een hoge lob. Sarnat speelt de bal door. Daar is Sorace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sterner rent richting de bal. Sterner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kuształa is nu in balbezit. Kuształa geeft de bal voor. Tibasosa geeft een hoge lob. Hoàng Sơn rent richting de bal. Hoàng Sơn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Marino Team - S@rm@ci 0:6

82e minuut.
Sterner rent richting de bal. Sterner passt de bal zonder na te denken. Hoàng Sơn is nu in balbezit. Hoàng Sơn haalt uit met een fantastische trap. Kamieniarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Marino Team - S@rm@ci 0:7

87e minuut.
Sorace is nu in balbezit. Daar is Hoàng Sơn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorace is nu in balbezit. Sorace schiet op doel. Kamieniarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Vila de bal onder controle te krijgen. Skakanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila speelt de bal door. Hoàng Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sơn haalt uit met een fantastische trap. Kamieniarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Marino Team 77%, S@rm@ci 23%.
San Marino Team - S@rm@ci 0:7