Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
młodziaki San Marino Team
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kryszak trapt de bal weg van het doel. Skrobosz rent richting de bal. Matuszczak geeft een hoge lob. Tylas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Muchomorski is nu in balbezit. Jaskot controleert de bal met de borst. Muchomorski rent richting de bal. Skakanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skakanka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Masajada is nu in balbezit. Masajada geeft een lange en hoge pass. Deląg probeert de bal aan de voet te houden. Skrobosz rent richting de bal. Skrobosz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
młodziaki - San Marino Team 1:0

17e minuut.
Muchomorski is nu in balbezit. Muchomorski speelt de bal door. Labak rent richting de bal. Skrobosz is nu in balbezit. Skrobosz draait met de bal, schiet en ... Kamieniarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Rejmer is nu in balbezit. Skrobosz verovert de bal door een tackle van achteren. Skrobosz passt de bal zonder na te denken. Tylas is nu in balbezit. Tylas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: młodziaki 46%, San Marino Team 54%.
młodziaki - San Marino Team 1:0

57e minuut.
Matuszczak passt de bal met de wreef. Szmer rent richting de bal. Szmer speelt de bal door. Labak bereikt de bal nog maar net als eerste. Labak schiet op doel. Kamieniarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Matuszczak passt de bal zonder na te denken. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kursik rent richting de bal. Szczodrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczodrowski speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Matuszczak rent richting de bal. Wodarz verovert de bal door een tackle van achteren. Wodarz passt de bal zonder na te denken. Labak rent richting de bal. Labak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: młodziaki 49%, San Marino Team 51%.
młodziaki - San Marino Team 1:0