Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
szyszka fc Samuraje z Polski
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Rejman passt de bal in één keer door. Wojak rent richting de bal. Rejman onderschept slim de pass. Rejman haalt uit met een fantastische trap. Paliga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
szyszka fc - Samuraje z Polski 1:0

9e minuut.
Rekieć rent richting de bal. Leduchowski onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaczanowski. Kaczanowski krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Wojak is nu in balbezit. Węgrzyn is nu in balbezit. Kaczanowski begaat een overtreding. Węgrzyn moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Węgrzyn kan niet meer verder spelen. Palach komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Kaczanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Palach verovert de bal door een tackle van achteren. Leduchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Palach rent richting de bal. Palach draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Arim probeert de bal met de borst te controleren. Twórczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Arim schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arim krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szyszka fc 47%, Samuraje z Polski 53%.
szyszka fc - Samuraje z Polski 1:0

56e minuut.
Kromczyński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Styczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palach is nu in balbezit. Palach geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
szyszka fc - Samuraje z Polski 2:0

57e minuut.
Kromczyński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Twórczyński met de inworp. Palach rent richting de bal. Palach geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Rejman bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulas onderschept slim de pass. Dulas geeft een hoge lob. Niziałek is nu in balbezit. Niziałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
szyszka fc - Samuraje z Polski 2:1

71e minuut.
Palach bereikt de bal nog maar net als eerste. Palach passt de bal met de wreef. Leduchowski rent richting de bal. Leduchowski haalt uit met een fantastische trap. Paliga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
szyszka fc - Samuraje z Polski 3:1

78e minuut.
Jamułecki passt de bal zonder na te denken. Leduchowski rent richting de bal. Kaczanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Palach is nu in balbezit. Palach schiet op doel. Paliga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Daar is Kaczanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rejman. Wojak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wojak kan niet meer verder spelen. Jaskólski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szyszka fc 35%, Samuraje z Polski 65%.
szyszka fc - Samuraje z Polski 3:1