Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Associazione Calcio Milan młodziaki
co to jest Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
39 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 18
very good Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


4e minuut.
Kontizas is nu in balbezit. Masajada bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontizas verovert de bal door een tackle van achteren. Kontizas schiet op doel. Koczy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - młodziaki 1:0

4e minuut.
Skrobosz probeert naar een medespeler te passen. Szczeciński heeft problemen om de bal te vangen. Wodarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahamyan is nu in balbezit. Abrahamyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Piekarski probeert naar een medespeler te passen. Masajada rent richting de bal. Abrahamyan onderschept slim de pass. Abrahamyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - młodziaki 2:0

15e minuut.
Munzur is nu in balbezit. Kontizas is nu in balbezit. Abrahamyan rent richting de bal. Kontizas is nu in balbezit. Kontizas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Abrahamyan passt de bal in één keer door. Kontizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontizas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Masajada de bal onder controle te krijgen. Koczy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - młodziaki 3:0

19e minuut.
Moskal geeft de bal voor. Kryszak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wodarz de bal. Kontizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontizas draait met de bal, schiet en ... Koczy bokst de bal weg.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Munzur met een snelle inworp. Piekarski geeft de bal voor. Abrahamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahamyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - młodziaki 4:0

20e minuut.
Labak heeft problemen om de bal te vangen. Abrahamyan rent richting de bal. Labak onderschept slim de pass. Kontizas onderschept slim de pass. Kontizas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kontizas rent richting de bal. Piekarski is nu in balbezit. Masajada legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piekarski raakt geblesseerd tijdens het duel. Abrahamyan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Klungelig pakt Kursik de bal. Skrobosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Munzur zijn tegenspeler op de grond. Munzur is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

26e minuut.
Piekarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarski passt de bal in één keer door. Abrahamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontizas is nu in balbezit. Kontizas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Koczy met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baquero met een snelle inworp. Kontizas is nu in balbezit. Kontizas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Baquero met een sublieme pass. Piekarski rent richting de bal. Piekarski passt de bal zonder na te denken. Daar is Kontizas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kontizas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baquero met de inworp. Kontizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontizas geeft een lange en hoge pass. Abrahamyan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - młodziaki 5:0

31e minuut.
Skrobosz heeft problemen om de bal te vangen. Polczyk rent richting de bal. Polczyk probeert naar een medespeler te passen. Kontizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontizas haalt uit met een fantastische trap. Koczy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Masajada heeft problemen om de bal te vangen. Abrahamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahamyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - młodziaki 6:0

34e minuut.
Muchomorski met een sublieme pass. Labak is nu in balbezit. Polczyk begaat een overtreding. Polczyk krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Baquero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piekarski probeert de bal met de borst te controleren. Piekarski met een sublieme pass. Abrahamyan rent richting de bal. Abrahamyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Abrahamyan is nu in balbezit. Kontizas is nu in balbezit. Abrahamyan rent richting de bal. Kontizas rent richting de bal. Kontizas draait met de bal, schiet en ... Koczy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kontizas is nu in balbezit. Kontizas schiet op doel. Koczy bokst de bal weg. Piekarski rent richting de bal. Piekarski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Piekarski met een sublieme pass. Masajada bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontizas verovert de bal door een tackle van achteren. Kontizas draait met de bal, schiet en ... Koczy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - młodziaki 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Associazione Calcio Milan 29%, młodziaki 71%.
Associazione Calcio Milan - młodziaki 7:0

47e minuut.
Inworp. Baquero met een snelle inworp. Kontizas is nu in balbezit. Kontizas geeft de bal voor. Kryszak kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - młodziaki 8:0

51e minuut.
Baquero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kontizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontizas geeft een hoge lob. Piekarski probeert de bal met de borst te controleren. Piekarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - młodziaki 9:0

52e minuut.
Skrobosz probeert naar een medespeler te passen. Labak is nu in balbezit. Kontizas onderschept slim de pass. Kontizas haalt uit met een fantastische trap. Koczy bokst de bal weg.

56e minuut.
Daar is Muchomorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piekarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarski passt de bal zonder na te denken. Abrahamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahamyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Baquero kopt de bal weg. Kontizas is nu in balbezit. Piekarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarski draait met de bal, schiet en ... Koczy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - młodziaki 10:0

59e minuut.
Inworp. Moskal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wodarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarski onderschept slim de pass. Piekarski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baquero met een snelle inworp. Szczeciński is nu in balbezit. Kontizas verovert de bal door een tackle van achteren. Kontizas geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - młodziaki 11:0

69e minuut.
Daar is Piekarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piekarski probeert naar een medespeler te passen. Masajada kan de bal niet met de borst controleren. Kontizas is nu in balbezit. Kontizas draait met de bal, schiet en ... Koczy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Abrahamyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kontizas rent richting de bal. Kontizas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - młodziaki 12:0

70e minuut.
Labak probeert naar een medespeler te passen. Skrobosz heeft problemen om de bal te vangen. Wodarz rent richting de bal. Abrahamyan rent richting de bal. Abrahamyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Koczy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Inworp. Moskal met de inworp. Wodarz is nu in balbezit. Piekarski onderschept slim de pass. Piekarski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Abrahamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahamyan passt de bal in één keer door. Kontizas is nu in balbezit. Kontizas schiet op doel. Koczy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - młodziaki 13:0

81e minuut.
Daar is Piekarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baquero is nu in balbezit. Baquero passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kontizas de bal. Kontizas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Szczeciński passt de bal met de wreef. Piekarski rent richting de bal. Piekarski met een sublieme pass. Abrahamyan is nu in balbezit. Abrahamyan schiet op doel. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Wodarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarski onderschept slim de pass. Piekarski speelt de bal door. Abrahamyan is nu in balbezit. Abrahamyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Piekarski geeft een lange en hoge pass. Kursik probeert de bal aan de voet te houden. Masajada is nu in balbezit. Kontizas verovert de bal door een tackle van achteren. Kontizas draait met de bal, schiet en ... Koczy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - młodziaki 14:0

90e minuut.
Baquero speelt de bal door. Kontizas rent richting de bal. Kontizas passt de bal in één keer door. Abrahamyan is nu in balbezit. Abrahamyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Masajada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koczy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piekarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - młodziaki 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Associazione Calcio Milan 23%, młodziaki 77%.
Associazione Calcio Milan - młodziaki 15:0