Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HotMama San Marino Team
MILF Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
11% Spel op eigen helft 89%
34 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 18.2
goed Schieten zwak
matig Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szczodrowski met de inworp. Jaskot is nu in balbezit. Jaskot haalt uit met een fantastische trap. Tylas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Doeltrap. Shoe trapt de bal weg van het doel. Kuper kopt de bal weg. Przybyliński rent richting de bal. Przybyliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HotMama - San Marino Team 1:0

7e minuut.
Kai Hong passt de bal met de wreef. Przybyliński is nu in balbezit. Przybyliński passt de bal met de wreef. Morela rent richting de bal. Morela haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Porąbaniec geeft de bal voor. Deląg rent richting de bal. Deląg geeft een lange en hoge pass. Liturgista rent richting de bal. Przybyliński bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Doeltrap. Kamieniarz met een harde bal richting middenveld. Kai Hong kopt de bal weg. Przybyliński rent richting de bal. Przybyliński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Deląg trapt de bal weg van het doel. Kai Hong kopt de bal weg. Klungelig pakt Przybyliński de bal. Przybyliński draait met de bal, schiet en ... Deląg probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
HotMama - San Marino Team 2:0

14e minuut.
Kai Hong met een sublieme pass. Morela rent richting de bal. Morela passt de bal in één keer door. Przybyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kai Hong met een sublieme pass. Przybyliński is nu in balbezit. Morela rent richting de bal. Morela schiet op doel. Kamieniarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HotMama - San Marino Team 3:0

19e minuut.
Kuper geeft een hoge lob. Daar is Morela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morela passt de bal in één keer door. Przybyliński is nu in balbezit. Przybyliński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Acampa speelt de bal door. Kai Hong probeert de bal aan de voet te houden. Przybyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyliński draait met de bal, schiet en ... Kamieniarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HotMama - San Marino Team 4:0

22e minuut.
Kuształa speelt de bal door. Becalik is nu in balbezit. Becalik geeft een lange en hoge pass. Kai Hong heeft problemen om de bal te vangen. Kai Hong haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Becalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Liturgista onderschept slim de pass. Przybyliński is nu in balbezit. Liturgista rent richting de bal. Liturgista haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HotMama - San Marino Team 5:0

38e minuut.
Przybyliński onderschept slim de pass. Przybyliński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Liturgista de bal. Liturgista draait met de bal, schiet en ... Deląg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Przybyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyliński schiet op doel. Kamieniarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HotMama - San Marino Team 6:0

40e minuut.
Daar is Przybyliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przybyliński passt de bal in één keer door. Liturgista heeft problemen om de bal te vangen. Liturgista draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HotMama - San Marino Team 7:0

40e minuut.
Daar is Jaskot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przybyliński onderschept slim de pass. Kuształa bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyliński is nu in balbezit. Przybyliński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HotMama 11%, San Marino Team 89%.
HotMama - San Marino Team 7:0

47e minuut.
Becalik onderschept slim de pass. Liturgista verovert de bal door een tackle van achteren. Kuształa bereikt de bal nog maar net als eerste. Liturgista onderschept slim de pass. Liturgista schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Kamieniarz trapt de bal weg. Kai Hong kopt de bal weg. Niemancewicz probeert de bal aan de voet te houden. Morela rent richting de bal. Morela draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Deląg geeft een hoge lob. Acampa kopt de bal weg. Przybyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Liturgista rent richting de bal. Liturgista haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kuper verovert de bal door een tackle van achteren. Liturgista bereikt de bal nog maar net als eerste. Liturgista geeft een hoge lob. Przybyliński springt en kopt de bal. Kamieniarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HotMama - San Marino Team 8:0

61e minuut.
Kamieniarz trapt de bal weg. Kuper probeert naar een medespeler te passen. Przybyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Liturgista is nu in balbezit. Liturgista geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Przybyliński rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HotMama - San Marino Team 9:0

63e minuut.
Kuper passt de bal in één keer door. Liturgista rent richting de bal. Liturgista passt de bal zonder na te denken. Przybyliński is nu in balbezit. Przybyliński schiet op doel. Kamieniarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
HotMama - San Marino Team 10:0

66e minuut.
Daar is Przybyliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kai Hong speelt de bal door. Liturgista rent richting de bal. Przybyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyliński draait met de bal, schiet en ... Kamieniarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Morela rent richting de bal. Paal! Morela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HotMama - San Marino Team 11:0

70e minuut.
Deląg rent richting de bal. Przybyliński onderschept slim de pass. Liturgista is nu in balbezit. Przybyliński rent richting de bal. Przybyliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kamieniarz trapt de bal weg. Kai Hong kopt de bal weg. Kuper probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Przybyliński is nu in balbezit. Przybyliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HotMama - San Marino Team 12:0

74e minuut.
Kai Hong speelt de bal door. Morela probeert de bal met de borst te controleren. Morela geeft een hoge lob. Liturgista bereikt de bal nog maar net als eerste. Liturgista schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Theiler met een snelle inworp. Bandrowski geeft een lange en hoge pass. Metger kopt de bal weg. Klungelig pakt Morela de bal. Morela geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Deląg geeft een lange en hoge pass. Inworp. Porąbaniec met de inworp. Kuper is nu in balbezit. Kuper geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Niemancewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morela is nu in balbezit. Morela probeert naar een medespeler te passen. Przybyliński is nu in balbezit. Przybyliński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Kai Hong passt de bal in één keer door. Liturgista bereikt de bal nog maar net als eerste. Liturgista passt de bal in één keer door. Kuper geeft een hoge lob. Przybyliński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HotMama 10%, San Marino Team 90%.
HotMama - San Marino Team 12:0