Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
szyszka fc supa starkes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Klungelig pakt Kanar de bal. Twórczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński passt de bal met de wreef. Leduchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leduchowski schiet op doel. Zielnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
szyszka fc - supa starkes 1:0

6e minuut.
Twórczyński speelt de bal door. Węgrzyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyn speelt de bal door. Leduchowski rent richting de bal. Leduchowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Węgrzyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pater rent richting de bal. Węgrzyn verovert de bal door een tackle van achteren. Leduchowski is nu in balbezit. Leduchowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Jamułecki speelt de bal door. Leduchowski is nu in balbezit. Węgrzyn rent richting de bal. Węgrzyn haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Leduchowski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Rysio speelt de bal door. Rejman rent richting de bal. Hałuszko verovert de bal door een tackle van achteren. Hałuszko haalt uit met een fantastische trap. Kujawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
szyszka fc - supa starkes 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szyszka fc 29%, supa starkes 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
szyszka fc - supa starkes 1:1

69e minuut.
Czapliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapliński geeft de bal voor. Inworp. Twórczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Węgrzyn geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Chlewiński speelt de bal door. Niwiński rent richting de bal. Niwiński passt de bal zonder na te denken. Hałuszko is nu in balbezit. Hałuszko draait met de bal, schiet en ... Kujawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szyszka fc 44%, supa starkes 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
szyszka fc - supa starkes 1:1