Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mArone szyszka fc
Normal Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.1 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
average Verdedigen poor


4e minuut.
Reyer rent richting de bal. Reyer passt de bal in één keer door. Koclęga is nu in balbezit. Rołka rent richting de bal. Rołka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Siekalski passt de bal in één keer door. Rołka is nu in balbezit. Jamułecki onderschept slim de pass. Rołka onderschept slim de pass. Rołka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Rołka is nu in balbezit. Jamułecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rołka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chomik met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Siekalski de bal. Koclęga rent richting de bal. Koclęga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
mArone - szyszka fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mArone 37%, szyszka fc 63%.
mArone - szyszka fc 1:0

61e minuut.
Siekalski speelt de bal door. Tuczek is nu in balbezit. Siekalski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siekalski krijgt een gele kaart. Tuczek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tuczek met een snel genomen vrije trap. Daar is Szrajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koclęga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Rejman speelt de bal door. Chomik speelt de bal door. Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koclęga schiet op doel. Kujawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mArone - szyszka fc 2:0

65e minuut.
Rołka rent richting de bal. Rołka passt de bal in één keer door. Koclęga rent richting de bal. Koclęga draait met de bal, schiet en ... Kujawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mArone - szyszka fc 3:0

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Twórczyński de bal onder controle te krijgen. Inworp. Reyer met een snelle inworp. Szrajda rent richting de bal. Szrajda geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Rejman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyer onderschept slim de pass. Reyer passt de bal zonder na te denken. Szrajda rent richting de bal. Szrajda geeft de bal voor. Kujawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
mArone - szyszka fc 4:0

77e minuut.
Paluszyński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chomik met de inworp. Tuczek rent richting de bal. Tuczek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kujawski trapt de bal weg van het doel. Chomik kopt de bal weg. Rołka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rołka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mArone - szyszka fc 5:0

86e minuut.
Ochojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szrajda verovert de bal door een tackle van achteren. Szrajda geeft de bal voor. Tuczek is nu in balbezit. Tuczek haalt uit met een fantastische trap. Kujawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sekuła probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szrajda neemt de hoekschop. Tuczek rent richting de bal. Tuczek draait met de bal, schiet en ... Kujawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Jamułecki geeft een hoge lob. Twórczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reyer rent richting de bal. Reyer passt de bal met de wreef. Tuczek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
mArone - szyszka fc 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mArone 28%, szyszka fc 72%.
mArone - szyszka fc 6:0