Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jagielonia S@rm@ci
Normal Tactiek 343
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 42.6
weak Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


3e minuut.
Uciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibasosa onderschept slim de pass. Tibasosa met een sublieme pass. Sterner rent richting de bal. Sterner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Doeltrap. Benedykciuk met een harde bal richting middenveld. Sterner kopt de bal weg. Sorace kan de bal niet met de borst controleren. Sorace draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Zogović geeft de bal voor. Hoàng Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sơn met een sublieme pass. Sorace rent richting de bal. Sorace draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jagielonia - S@rm@ci 0:1

9e minuut.
Bułka rent richting de bal. Kudzel onderschept slim de pass. Tibasosa met een sublieme pass. Sorace bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorace schiet op doel. Benedykciuk bokst de bal weg.

19e minuut.
Sterner bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaski verovert de bal door een tackle van achteren. Łaski probeert naar een medespeler te passen. Vierci is nu in balbezit. Vierci geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Zogović met een sublieme pass. Hoàng Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Łacina onderschept slim de pass. Sorace verovert de bal door een tackle van achteren. Sorace haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Sorace bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sơn speelt de bal door. Sterner rent richting de bal. Sorace bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorace schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jagielonia - S@rm@ci 0:2

34e minuut.
Tibasosa is nu in balbezit. Tibasosa passt de bal in één keer door. Sorace bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorace schiet op doel. Sioćko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Kudzel rent richting de bal. Kudzel passt de bal in één keer door. Connolly rent richting de bal. Connolly geeft een hoge lob. Sorace krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Benedykciuk probeert naar een medespeler te passen. Sterner rent richting de bal. Sterner geeft een hoge lob. Sorace bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorace schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jagielonia 75%, S@rm@ci 25%.
jagielonia - S@rm@ci 0:2

47e minuut.
Sorace passt de bal in één keer door. Łacina is nu in balbezit. Hoàng Sơn verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Sơn geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
jagielonia - S@rm@ci 0:3

50e minuut.
Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila passt de bal met de wreef. Zogović probeert naar een medespeler te passen. Sorace bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorace schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zogović zal de hoekschop nemen. Sterner kopt de bal weg. Benedykciuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sorace rent richting de bal. Sorace draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jagielonia - S@rm@ci 0:4

52e minuut.
Bułka speelt de bal door. Kiełnia rent richting de bal. Sorace rent richting de bal. Sorace schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Hoàng Sơn speelt de bal door. Sorace bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorace passt de bal in één keer door. Sterner rent richting de bal. Sterner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Klungelig pakt Sorace de bal. Sterner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterner speelt de bal door. Daar is Sorace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorace haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Inworp. Uciński met een snelle inworp. Sterner rent richting de bal. Sterner schiet op doel. Sioćko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Vila onderschept slim de pass. Tibasosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibasosa met een sublieme pass. Sorace is nu in balbezit. Sorace haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Tibasosa met een sublieme pass. Sterner bereikt de bal nog maar net als eerste. Uciński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sterner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tibasosa wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Hoàng Sơn onderschept slim de pass. Hoàng Sơn passt de bal zonder na te denken. Łaski is nu in balbezit. Sorace verovert de bal door een tackle van achteren. Sorace schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jagielonia 77%, S@rm@ci 23%.
jagielonia - S@rm@ci 0:4