Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
młodziaki jagielonia
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 14.9
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Uciński rent richting de bal. Uciński geeft een lange en hoge pass. Kiełnia rent richting de bal. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Skrobosz onderschept slim de pass. Skrobosz speelt de bal door. Klungelig pakt Wodarz de bal. Bułka rent richting de bal. Bułka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
młodziaki - jagielonia 0:1

18e minuut.
Jęczmionka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Polnar met een snelle inworp. Skrobosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobosz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kursik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wodarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodarz speelt de bal door. Skrobosz is nu in balbezit. Skrobosz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Skrobosz verovert de bal door een tackle van achteren. Labak is nu in balbezit. Sioćko bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobosz is nu in balbezit. Skrobosz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
młodziaki - jagielonia 1:1

33e minuut.
Kursik heeft problemen om de bal te vangen. Trybus rent richting de bal. Trybus passt de bal met de wreef. Bułka is nu in balbezit. Bułka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Wodarz rent richting de bal. Wodarz geeft de bal voor. Osiatyński kopt de bal weg. Polnar kan de bal niet met de borst controleren. Polnar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: młodziaki 34%, jagielonia 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
młodziaki - jagielonia 1:1

53e minuut.
Polnar onderschept slim de pass. Jęczmionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczmionka geeft een lange en hoge pass. Trybus kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Klungelig pakt Kursik de bal. Trybus bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybus passt de bal met de wreef. Bułka is nu in balbezit. Bułka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Szczeciński rent richting de bal. Muchomorski is nu in balbezit. Błażejczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muchomorski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: młodziaki 48%, jagielonia 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
młodziaki - jagielonia 1:1