Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samuraje z Polski Associazione Calcio Milan
Normal Tactiek co to jest
33% Balbezit 67%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 37.5
zwak Schieten goed
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Arim geeft een hoge lob. Inworp. Baquero met een snelle inworp. Kontizas is nu in balbezit. Kontizas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Baquero rent richting de bal. Baquero speelt de bal door. Kontizas rent richting de bal. Kontizas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kąpała de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Samuraje z Polski - Associazione Calcio Milan 0:1

31e minuut.
Klungelig pakt Słonecznik de bal. Słonecznik geeft een hoge lob. Kąpała probeert de bal aan de voet te houden. Piekarski rent richting de bal. Piekarski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kąpała is nu in balbezit. Piekarski onderschept slim de pass. Kontizas heeft problemen om de bal te vangen. Piekarski rent richting de bal. Piekarski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kontizas rent richting de bal. Piekarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarski passt de bal zonder na te denken. Baquero is nu in balbezit. Baquero geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Baquero is nu in balbezit. Baquero probeert naar een medespeler te passen. Arim rent richting de bal. Kontizas onderschept slim de pass. Kontizas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samuraje z Polski 65%, Associazione Calcio Milan 35%.
Samuraje z Polski - Associazione Calcio Milan 0:1

47e minuut.
Munzur is nu in balbezit. Munzur speelt de bal door. Kąpała is nu in balbezit. Kontizas onderschept slim de pass. Kontizas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Samuraje z Polski - Associazione Calcio Milan 0:2

53e minuut.
Arim passt de bal met de wreef. Kąpała rent richting de bal. Munzur onderschept slim de pass. Daar is Kontizas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kontizas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Munzur is nu in balbezit. Munzur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Piekarski kan de bal niet met de borst controleren. Piekarski geeft een lange en hoge pass. Kontizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontizas schiet op doel. Paliga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Samuraje z Polski - Associazione Calcio Milan 0:3

59e minuut.
Piekarski passt de bal met de wreef. Słonecznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonecznik passt de bal zonder na te denken. Kontizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontizas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Doeltrap. Paliga met een harde bal richting middenveld. Polczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Kontizas de bal. Kontizas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Baquero kopt de bal weg. Kontizas is nu in balbezit. Arim rent richting de bal. Kontizas verovert de bal door een tackle van achteren. Kontizas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Słonecznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonecznik passt de bal met de wreef. Piekarski probeert naar een medespeler te passen. Kontizas heeft problemen om de bal te vangen. Kontizas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paliga met een harde bal richting middenveld. Rekieć kopt de bal weg. Kontizas heeft problemen om de bal te vangen. Kontizas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Samuraje z Polski - Associazione Calcio Milan 0:4

65e minuut.
Baquero probeert naar een medespeler te passen. Kontizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Munzur de bal. Munzur haalt uit met een fantastische trap. Paliga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Samuraje z Polski - Associazione Calcio Milan 0:5

68e minuut.
Baquero passt de bal in één keer door. Piekarski rent richting de bal. Piekarski passt de bal in één keer door. Kontizas is nu in balbezit. Kontizas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Kromczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piekarski is nu in balbezit. Piekarski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Polczyk met een sublieme pass. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero met een sublieme pass. Kontizas is nu in balbezit. Kontizas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Baquero passt de bal met de wreef. Piekarski heeft problemen om de bal te vangen. Piekarski passt de bal met de wreef. Daar is Kontizas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kontizas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Munzur is nu in balbezit. Munzur passt de bal met de wreef. Piekarski speelt de bal door. Kontizas rent richting de bal. Kontizas draait met de bal, schiet en ... Paal!

79e minuut.
Munzur heeft problemen om de bal te vangen. Munzur geeft een lange en hoge pass. Kontizas is nu in balbezit. Kontizas haalt uit met een fantastische trap. Paliga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Samuraje z Polski - Associazione Calcio Milan 0:6

83e minuut.
Piekarski heeft problemen om de bal te vangen. Munzur is nu in balbezit. Deptuch begaat een overtreding. Munzur wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Słonecznik komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Piekarski speelt de bal door. Baquero rent richting de bal. Baquero met een sublieme pass. Kontizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontizas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Paliga trapt de bal weg. Polczyk kopt de bal weg. Arim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontizas verovert de bal door een tackle van achteren. Kontizas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Munzur probeert naar een medespeler te passen. Wojak rent richting de bal. Kontizas onderschept slim de pass. Piekarski is nu in balbezit. Piekarski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samuraje z Polski 76%, Associazione Calcio Milan 24%.
Samuraje z Polski - Associazione Calcio Milan 0:6