Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Associazione Calcio Milan Samuraje z Polski
co to jest Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
43 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 18.9
solid Schieten average
average Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Baquero verovert de bal door een tackle van achteren. Baquero geeft een lange en hoge pass. Kromczyński kopt de bal weg. Kontizas rent richting de bal. Kontizas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Piekarski is nu in balbezit. Kaczanowski onderschept slim de pass. Munzur speelt de bal door. Kontizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontizas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Baquero met de inworp. Klungelig pakt Piekarski de bal. Piekarski met een sublieme pass. Kontizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontizas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Niziałek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rekieć is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Słonecznik ... Strafschop! Słonecznik is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Rekieć is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rekieć legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - Samuraje z Polski 0:1

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paliga trapt de bal weg. Munzur kopt de bal weg. Abrahamyan is nu in balbezit. Abrahamyan schiet op doel. Paliga bokst de bal weg. Kąpała kopt de bal weg. Baquero rent richting de bal. Baquero probeert naar een medespeler te passen. Kontizas rent richting de bal. Kontizas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Polczyk de bal onder controle te krijgen. Rekieć is nu in balbezit. Rekieć passt de bal zonder na te denken. Bajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Paliga trapt de bal weg. Baquero kopt de bal weg. Arim heeft problemen om de bal te vangen. Kontizas is nu in balbezit. Kontizas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Munzur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piekarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarski passt de bal met de wreef. Abrahamyan is nu in balbezit. Munzur geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Kromczyński is nu in balbezit. Kromczyński geeft de bal voor. Inworp. Munzur met de inworp. Piekarski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kaczanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontizas onderschept slim de pass. Abrahamyan rent richting de bal. Kontizas is nu in balbezit. Kontizas draait met de bal, schiet en ... Paliga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Associazione Calcio Milan - Samuraje z Polski 1:1

29e minuut.
Munzur speelt de bal door. Abrahamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kontizas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piekarski is nu in balbezit. Piekarski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Polczyk geeft de bal voor. Munzur bereikt de bal nog maar net als eerste. Munzur passt de bal in één keer door. Abrahamyan rent richting de bal. Abrahamyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Moskal verovert de bal door een tackle van achteren. Moskal met een sublieme pass. Piekarski is nu in balbezit. Piekarski geeft een lange en hoge pass. Abrahamyan krijgt zijn hoofd ertegen. Paliga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Abramowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Polczyk de bal. Polczyk passt de bal zonder na te denken. Rekieć bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekieć draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Gęsior is nu in balbezit. Gęsior passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Munzur zal de hoekschop nemen. Kontizas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Piekarski is nu in balbezit. Piekarski passt de bal in één keer door. Kontizas rent richting de bal. Abrahamyan is nu in balbezit. Abrahamyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - Samuraje z Polski 2:1

41e minuut.
Bajer heeft problemen om de bal te vangen. Bajer passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wojak de bal. Kontizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontizas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Piekarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kontizas de bal. Kontizas draait met de bal, schiet en ... Kąpała probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paliga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Rekieć kopt de bal weg. Baquero is nu in balbezit. Baquero met een sublieme pass. Abrahamyan is nu in balbezit. Abrahamyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - Samuraje z Polski 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Associazione Calcio Milan 32%, Samuraje z Polski 68%.
Associazione Calcio Milan - Samuraje z Polski 3:1

46e minuut.
Piekarski probeert naar een medespeler te passen. Kontizas heeft problemen om de bal te vangen. Wojak rent richting de bal. Kontizas onderschept slim de pass. Kontizas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Baquero passt de bal met de wreef. Munzur rent richting de bal. Met opzet legt Kaczanowski zijn tegenspeler op de grond. Kaczanowski krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Kaczanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontizas rent richting de bal. Wojak is nu in balbezit. Baquero is nu in balbezit. Baquero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Abrahamyan geeft de bal voor. Baquero is nu in balbezit. Baquero geeft een lange en hoge pass. Piekarski rent richting de bal. Piekarski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - Samuraje z Polski 4:1

52e minuut.
Bajer probeert naar een medespeler te passen. Munzur bereikt de bal nog maar net als eerste. Munzur geeft de bal voor. Kontizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontizas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - Samuraje z Polski 5:1

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baquero met de inworp. Kontizas is nu in balbezit. Kontizas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Abrahamyan de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - Samuraje z Polski 6:1

64e minuut.
Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero geeft een hoge lob. Kromczyński rent richting de bal. Abrahamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahamyan haalt uit met een fantastische trap. Paliga bokst de bal weg. Kontizas rent richting de bal. Kontizas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abrahamyan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - Samuraje z Polski 7:1

71e minuut.
Arim verovert de bal door een tackle van achteren. Arim geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Wojak de bal onder controle te krijgen. Polczyk geeft de bal voor. Abrahamyan maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Polczyk met een sublieme pass. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero passt de bal in één keer door. Kontizas heeft problemen om de bal te vangen. Kontizas schiet op doel. Paliga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - Samuraje z Polski 8:1

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moskal met de inworp. Gęsior is nu in balbezit. Piekarski onderschept slim de pass. Piekarski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Munzur draait met de bal, schiet en ... Kąpała heeft problemen om de bal te vangen. Kontizas rent richting de bal. Kontizas draait met de bal, schiet en ... Paliga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - Samuraje z Polski 9:1

81e minuut.
Arim kopt de bal weg. Klungelig pakt Piekarski de bal. Piekarski passt de bal met de wreef. Abrahamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahamyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - Samuraje z Polski 10:1

82e minuut.
Bajer passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Munzur met de inworp. Piekarski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Abrahamyan de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Munzur is nu in balbezit. Munzur speelt de bal door. Kontizas is nu in balbezit. Kontizas haalt uit met een fantastische trap. Paliga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - Samuraje z Polski 11:1

87e minuut.
Moskal speelt de bal door. Piekarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarski passt de bal in één keer door. Kontizas is nu in balbezit. Kontizas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Abrahamyan is nu in balbezit. Abrahamyan draait met de bal, schiet en ... Paliga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piekarski rent richting de bal. Piekarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - Samuraje z Polski 12:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Associazione Calcio Milan 19%, Samuraje z Polski 81%.
Associazione Calcio Milan - Samuraje z Polski 12:1