Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mArone jagielonia
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 15
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Uciński heeft problemen om de bal te vangen. Błażejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Koclęga zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Koclęga naar de kleedkamers voor een vroege douche.

35e minuut.
Kiełnia onderschept slim de pass. Chomik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełnia onderschept slim de pass. Bułka rent richting de bal. Bułka haalt uit met een fantastische trap. Fulczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Rołka verovert de bal door een tackle van achteren. Rołka passt de bal zonder na te denken. Błażejczyk is nu in balbezit. Sieradzki onderschept slim de pass. Sieradzki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mArone 44%, jagielonia 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mArone - jagielonia 0:0

59e minuut.
Sioćko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rołka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sieradzki is nu in balbezit. Sieradzki draait met de bal, schiet en ... Benedykciuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
mArone - jagielonia 1:0

87e minuut.
Łaski rent richting de bal. Wilczyk met een sublieme pass. Janczylik heeft problemen om de bal te vangen. Rołka is nu in balbezit. Rołka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Tuczek rent richting de bal. Tuczek geeft een hoge lob. Daar is Sioćko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rołka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rołka schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
mArone - jagielonia 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mArone 32%, jagielonia 68%.
mArone - jagielonia 2:0