Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jagielonia mArone
Normal Tactiek Normal
35% Balbezit 65%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 29.2
slecht Schieten matig
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Kiełnia rent richting de bal. Reyer verovert de bal door een tackle van achteren. Reyer met een sublieme pass. Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koclęga haalt uit met een fantastische trap. Paal!

11e minuut.
Jęczmionka rent richting de bal. Rołka verovert de bal door een tackle van achteren. Rołka passt de bal zonder na te denken. Koclęga rent richting de bal. Koclęga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Benedykciuk bokst de bal weg.

20e minuut.
Sioćko rent richting de bal. Sioćko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuczek met de inworp. Rołka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Błażejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Błażejczyk passt de bal met de wreef. Uciński heeft problemen om de bal te vangen. Koclęga is nu in balbezit. Koclęga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Uciński rent richting de bal. Błażejczyk rent richting de bal. Rołka verovert de bal door een tackle van achteren. Koclęga is nu in balbezit. Koclęga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Chomik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełnia rent richting de bal. Chomik onderschept slim de pass. Chomik geeft de bal voor. Koclęga krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
jagielonia - mArone 0:1

38e minuut.
Kiełnia rent richting de bal. Koclęga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kiełnia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Błażejczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Trybus is nu in balbezit. Trybus geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Chomik rent richting de bal. Chomik passt de bal zonder na te denken. Daar is Łaski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koclęga schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jagielonia 70%, mArone 30%.
jagielonia - mArone 0:1

51e minuut.
Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełnia onderschept slim de pass. Kiełnia passt de bal zonder na te denken. Bułka rent richting de bal. Bułka draait met de bal, schiet en ... Fulczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Daar is Rołka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koclęga is nu in balbezit. Rołka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rołka schiet op doel. Benedykciuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
jagielonia - mArone 0:2

63e minuut.
Żychliński rent richting de bal. Żychliński met een sublieme pass. Chomik geeft een hoge lob. Rołka is nu in balbezit. Rołka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Chomik met een sublieme pass. Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sioćko is nu in balbezit. Koclęga onderschept slim de pass. Koclęga haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Rózga verovert de bal door een tackle van achteren. Rózga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Koclęga de bal. Koclęga haalt uit met een fantastische trap. Benedykciuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jagielonia - mArone 0:3

86e minuut.
Żychliński geeft de bal voor. Inworp. Osiatyński met de inworp. Kiełnia is nu in balbezit. Kiełnia haalt uit met een fantastische trap. Fulczyk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jagielonia 69%, mArone 31%.
jagielonia - mArone 0:3