Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
szyszka fc Associazione Calcio Milan
Normal Tactiek co to jest
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 36.7
slecht Schieten solide
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Ochojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarski onderschept slim de pass. Piekarski probeert naar een medespeler te passen. Abrahamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahamyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
szyszka fc - Associazione Calcio Milan 0:1

5e minuut.
Baquero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kontizas rent richting de bal. Jamułecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kontizas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piekarski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
szyszka fc - Associazione Calcio Milan 0:2

7e minuut.
Styczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazon is nu in balbezit. Styczek begaat een overtreding. Styczek krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Klungelig pakt Kontizas de bal. Kontizas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Abrahamyan de bal. Piekarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
szyszka fc - Associazione Calcio Milan 0:3

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ochojski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Munzur met een sublieme pass. Kontizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontizas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Baquero rent richting de bal. Baquero passt de bal zonder na te denken. Kontizas is nu in balbezit. Kontizas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
szyszka fc - Associazione Calcio Milan 0:4

22e minuut.
Munzur controleert de bal met de borst. Munzur geeft een hoge lob. Piekarski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kontizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontizas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Doeltrap. Sekuła trapt de bal weg van het doel. Kontizas is nu in balbezit. Piekarski is nu in balbezit. Piekarski geeft een hoge lob. Kujawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Słonecznik rent richting de bal. Piekarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarski passt de bal zonder na te denken. Abrahamyan is nu in balbezit. Abrahamyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
szyszka fc - Associazione Calcio Milan 0:5

35e minuut.
Abrahamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluszyński onderschept slim de pass. Piekarski met een sublieme pass. Abrahamyan is nu in balbezit. Abrahamyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Jamułecki geeft de bal voor. Inworp. Moskal met een snelle inworp. Piekarski is nu in balbezit. Piekarski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kujawski trapt de bal weg van het doel. Baquero kopt de bal weg. Kontizas rent richting de bal. Kontizas draait met de bal, schiet en ... Kujawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

39e minuut.
Piekarski is nu in balbezit. Munzur speelt de bal door. Abrahamyan is nu in balbezit. Kontizas is nu in balbezit. Kontizas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Rejman speelt de bal door. Leduchowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sazon. Sazon krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero passt de bal in één keer door. Abrahamyan is nu in balbezit. Abrahamyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
szyszka fc - Associazione Calcio Milan 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szyszka fc 77%, Associazione Calcio Milan 23%.
szyszka fc - Associazione Calcio Milan 0:6

47e minuut.
Munzur met een sublieme pass. Słonecznik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ochojski. Ochojski krijgt een gele kaart. Słonecznik raakt geblesseerd tijdens het duel. Moskal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abrahamyan is nu in balbezit. Abrahamyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
szyszka fc - Associazione Calcio Milan 0:7

53e minuut.
Munzur rent richting de bal. Munzur geeft een hoge lob. Abrahamyan heeft problemen om de bal te vangen. Kontizas is nu in balbezit. Kontizas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Munzur is nu in balbezit. Munzur probeert naar een medespeler te passen. Kontizas rent richting de bal. Kontizas haalt uit met een fantastische trap. Kujawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
szyszka fc - Associazione Calcio Milan 0:8

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Siekalski de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Baquero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Piekarski de bal. Piekarski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Abrahamyan is nu in balbezit. Daar is Piekarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piekarski passt de bal zonder na te denken. Kontizas is nu in balbezit. Kontizas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
szyszka fc - Associazione Calcio Milan 0:9

72e minuut.
Węgrzyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyn passt de bal zonder na te denken. Jamułecki heeft problemen om de bal te vangen. Kontizas verovert de bal door een tackle van achteren. Kontizas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Rejman geeft de bal voor. Baquero kopt de bal weg. Klungelig pakt Siekalski de bal. Kontizas is nu in balbezit. Kontizas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Słonecznik heeft problemen om de bal te vangen. Munzur rent richting de bal. Munzur passt de bal zonder na te denken. Piekarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szyszka fc 76%, Associazione Calcio Milan 24%.
szyszka fc - Associazione Calcio Milan 0:9