Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
supa starkes S@rm@ci
Normal Tactiek 343
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 42.4
weak Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Sarnat geeft de bal voor. Hoàng Sơn kopt de bal weg. Klungelig pakt Michałek de bal. Sorace is nu in balbezit. Sorace haalt uit met een fantastische trap. Zielnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sorace is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sorace is nu in balbezit. Sorace schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
supa starkes - S@rm@ci 0:1

6e minuut.
Tibasosa rent richting de bal. Tibasosa passt de bal met de wreef. Sorace bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorace draait met de bal, schiet en ... Zielnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
supa starkes - S@rm@ci 0:2

8e minuut.
Doeltrap. Zielnik met een harde bal richting middenveld. Niwiński kopt de bal weg. Hałuszko rent richting de bal. Hałuszko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Connolly onderschept slim de pass. Węgorowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Connolly. Connolly krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Sarnat geeft een lange en hoge pass. Krydus is nu in balbezit. Sorace verovert de bal door een tackle van achteren. Sorace schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
supa starkes - S@rm@ci 0:3

15e minuut.
Kudzel geeft een lange en hoge pass. Hoàng Sơn probeert de bal met de borst te controleren. Hoàng Sơn passt de bal met de wreef. Sarnat is nu in balbezit. Sarnat geeft een hoge lob. Zielnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Sarnat is nu in balbezit. Sarnat probeert naar een medespeler te passen. Sorace bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sorace onderschept slim de pass. Sorace passt de bal in één keer door. Michałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sơn onderschept slim de pass. Hoàng Sơn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
supa starkes - S@rm@ci 0:4

30e minuut.
Sarnat passt de bal zonder na te denken. Tibasosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibasosa passt de bal met de wreef. Hoàng Sơn is nu in balbezit. Hoàng Sơn geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Sterner heeft problemen om de bal te vangen. Krydus rent richting de bal. Sterner onderschept slim de pass. Sterner schiet op doel. Zielnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
supa starkes - S@rm@ci 0:5

44e minuut.
Tibasosa speelt de bal door. Zogović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zogović speelt de bal door. Sorace rent richting de bal. Sorace schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: supa starkes 78%, S@rm@ci 22%.
supa starkes - S@rm@ci 0:5

47e minuut.
Hoàng Sơn kopt de bal weg. Daar is Sorace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michałek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sorace is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sorace legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
supa starkes - S@rm@ci 0:6

49e minuut.
Sarnat met een sublieme pass. Sorace controleert de bal met de borst. Węgorowski is nu in balbezit. Sorace verovert de bal door een tackle van achteren. Sorace schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Zielnik trapt de bal weg van het doel. Zogović is nu in balbezit. Zogović speelt de bal door. Sorace bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorace schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Krydus geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarnat met een snelle inworp. Sterner is nu in balbezit. Sterner geeft een hoge lob. Zielnik bokst de bal weg.

56e minuut.
Zogović rent richting de bal. Zogović speelt de bal door. Tibasosa probeert naar een medespeler te passen. Sorace bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorace draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Krydus rent richting de bal. Hoàng Sơn verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Sơn met een sublieme pass. Sterner rent richting de bal. Sterner schiet op doel. Paal!

61e minuut.
Hoàng Sơn met een sublieme pass. Sorace rent richting de bal. Sterner is nu in balbezit. Sterner schiet op doel. Sorace probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zielnik trapt de bal weg van het doel. Vila kopt de bal weg. Sorace heeft problemen om de bal te vangen. Sorace schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
supa starkes - S@rm@ci 0:7

63e minuut.
Vila met een sublieme pass. Zogović rent richting de bal. Zogović met een sublieme pass. Hoàng Sơn is nu in balbezit. Hoàng Sơn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Topolus probeert de bal aan de voet te houden. Sarnat is nu in balbezit. Sarnat geeft de bal voor. Hoàng Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sơn geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Klungelig pakt Węgorowski de bal. Tibasosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibasosa passt de bal zonder na te denken. Sarnat rent richting de bal. Sarnat geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Connolly passt de bal in één keer door. Zogović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zogović passt de bal met de wreef. Hoàng Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sơn geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Zogović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zogović geeft een lange en hoge pass. Hoàng Sơn rent richting de bal. Sorace is nu in balbezit. Sorace haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Krydus is nu in balbezit. Krydus geeft een lange en hoge pass. Vierci kopt de bal weg. Hoàng Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sơn schiet op doel. Zielnik bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Klungelig pakt Sarnat de bal. Sarnat geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Krydus de bal. Sterner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
supa starkes - S@rm@ci 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: supa starkes 79%, S@rm@ci 21%.
supa starkes - S@rm@ci 0:8