Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Marino Team szyszka fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.9 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Mikliński kopt de bal weg. Węgrzyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandrowski onderschept slim de pass. Leduchowski onderschept slim de pass. Leduchowski haalt uit met een fantastische trap. Kamieniarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Deląg bereikt de bal nog maar net als eerste. Deląg passt de bal zonder na te denken. Becalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński onderschept slim de pass. Twórczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Węgrzyn rent richting de bal. Węgrzyn geeft de bal voor. Twórczyński is nu in balbezit. Leduchowski is nu in balbezit. Leduchowski draait met de bal, schiet en ... Kamieniarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Becalik is nu in balbezit. Twórczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kuształa met een sublieme pass. Leduchowski is nu in balbezit. Leduchowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ochojski rent richting de bal. Ochojski passt de bal in één keer door. Leduchowski rent richting de bal. Węgrzyn is nu in balbezit. Węgrzyn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Mikliński met een snelle inworp. Węgrzyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyn passt de bal in één keer door. Leduchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leduchowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Marino Team 57%, szyszka fc 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
San Marino Team - szyszka fc 0:0

54e minuut.
Rejmer speelt de bal door. Jaskot rent richting de bal. Jaskot passt de bal met de wreef. Tylas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kujawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Węgrzyn kopt de bal weg. Deląg bereikt de bal nog maar net als eerste. Leduchowski onderschept slim de pass. Leduchowski haalt uit met een fantastische trap. Kamieniarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Marino Team - szyszka fc 0:1

84e minuut.
Ochojski met een sublieme pass. Rejman is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaskot. Jaskot krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Marino Team 63%, szyszka fc 37%.
San Marino Team - szyszka fc 0:1