Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
szyszka fc San Marino Team
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


10e minuut.
Jamułecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyn onderschept slim de pass. Węgrzyn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Leduchowski rent richting de bal. Kuształa onderschept slim de pass. Kuształa geeft een hoge lob. Tylas rent richting de bal. Tylas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
szyszka fc - San Marino Team 0:1

26e minuut.
Jamułecki probeert naar een medespeler te passen. Węgrzyn is nu in balbezit. Węgrzyn passt de bal in één keer door. Leduchowski is nu in balbezit. Leduchowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
szyszka fc - San Marino Team 1:1

27e minuut.
Bandrowski rent richting de bal. Rejmer rent richting de bal. Met opzet legt Styczek zijn tegenspeler op de grond. Styczek krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Rejman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot onderschept slim de pass. Jaskot probeert naar een medespeler te passen. Tylas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sekuła geeft de bal voor. Twórczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński speelt de bal door. Daar is Tylas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tylas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szyszka fc 45%, San Marino Team 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
szyszka fc - San Marino Team 1:1

64e minuut.
Kuształa met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Rejman de bal onder controle te krijgen. Ochojski rent richting de bal. Tylas onderschept slim de pass. Tylas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szyszka fc 48%, San Marino Team 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
szyszka fc - San Marino Team 1:1