Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Associazione Calcio Milan jagielonia
co to jest Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
19% Spel op eigen helft 81%
34 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 14.8
solide Schieten zwak
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Piekarski is nu in balbezit. Kontizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarski rent richting de bal. Piekarski schiet op doel. Benedykciuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - jagielonia 1:0

9e minuut.
Błażejczyk passt de bal zonder na te denken. Abrahamyan rent richting de bal. Abrahamyan passt de bal met de wreef. Kontizas rent richting de bal. Kontizas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Moskal is nu in balbezit. Moskal passt de bal in één keer door. Piekarski rent richting de bal. Piekarski geeft de bal voor. Klungelig pakt Sioćko de bal. Benedykciuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Abrahamyan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - jagielonia 2:0

20e minuut.
Błażejczyk onderschept slim de pass. Munzur verovert de bal door een tackle van achteren. Munzur probeert naar een medespeler te passen. Kontizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontizas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Klungelig pakt Omek de bal. Baquero rent richting de bal. Baquero passt de bal zonder na te denken. Kontizas rent richting de bal. Kontizas schiet op doel. Benedykciuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piekarski is nu in balbezit. Piekarski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - jagielonia 3:0

24e minuut.
Polczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kontizas probeert naar een medespeler te passen. Abrahamyan rent richting de bal. Abrahamyan draait met de bal, schiet en ... Benedykciuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Munzur onderschept slim de pass. Munzur geeft de bal voor. Kontizas rent richting de bal. Kontizas haalt uit met een fantastische trap. Benedykciuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - jagielonia 4:0

33e minuut.
Daar is Piekarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łacina onderschept slim de pass. Munzur onderschept slim de pass. Abrahamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahamyan schiet op doel. Benedykciuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - jagielonia 5:0

35e minuut.
Kontizas rent richting de bal. Klungelig pakt Abrahamyan de bal. Sioćko is nu in balbezit. Kontizas verovert de bal door een tackle van achteren. Kontizas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Piekarski probeert naar een medespeler te passen. Sioćko rent richting de bal. Abrahamyan onderschept slim de pass. Kontizas rent richting de bal. Kontizas haalt uit met een fantastische trap. Benedykciuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Abrahamyan rent richting de bal. Abrahamyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - jagielonia 6:0

41e minuut.
Baquero probeert naar een medespeler te passen. Piekarski rent richting de bal. Piekarski speelt de bal door. Abrahamyan rent richting de bal. Abrahamyan haalt uit met een fantastische trap. Benedykciuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Łaski heeft problemen om de bal te vangen. Piekarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Abrahamyan is nu in balbezit. Kontizas rent richting de bal. Sioćko is nu in balbezit. Kontizas verovert de bal door een tackle van achteren. Kontizas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - jagielonia 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Associazione Calcio Milan 24%, jagielonia 76%.
Associazione Calcio Milan - jagielonia 7:0

47e minuut.
Daar is Baquero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piekarski geeft een hoge lob. Kontizas rent richting de bal. Kontizas draait met de bal, schiet en ... Benedykciuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Abrahamyan is nu in balbezit. Sioćko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontizas onderschept slim de pass. Kontizas draait met de bal, schiet en ... Benedykciuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - jagielonia 8:0

61e minuut.
Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero geeft een hoge lob. Łaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahamyan rent richting de bal. Abrahamyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Daar is Kontizas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łaski rent richting de bal. Abrahamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kontizas is nu in balbezit. Kontizas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Piekarski passt de bal met de wreef. Munzur is nu in balbezit. Munzur probeert naar een medespeler te passen. Kontizas rent richting de bal. Kontizas haalt uit met een fantastische trap. Benedykciuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Słonecznik geeft een lange en hoge pass. Kontizas rent richting de bal. Kontizas passt de bal met de wreef. Piekarski is nu in balbezit. Piekarski passt de bal zonder na te denken. Paal!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Munzur met de inworp. Piekarski rent richting de bal. Piekarski geeft een lange en hoge pass. Abrahamyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Piekarski onderschept slim de pass. Daar is Piekarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piekarski probeert naar een medespeler te passen. Kontizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontizas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Baquero geeft een lange en hoge pass. Piekarski kopt de bal weg. Błażejczyk heeft problemen om de bal te vangen. Kontizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontizas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Łacina rent richting de bal. Piekarski onderschept slim de pass. Piekarski geeft de bal voor. Kontizas is nu in balbezit. Kontizas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Abrahamyan haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Benedykciuk trapt de bal weg. Baquero is nu in balbezit. Baquero geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Associazione Calcio Milan 13%, jagielonia 87%.
Associazione Calcio Milan - jagielonia 8:0