Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S@rm@ci Samuraje z Polski
343 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 17.9
good Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Hoàng Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorace is nu in balbezit. Hoàng Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sơn haalt uit met een fantastische trap. Kromczyński probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Vila kopt de bal weg. Klungelig pakt Hoàng Sơn de bal. Deptuch rent richting de bal. Hoàng Sơn onderschept slim de pass. Hoàng Sơn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S@rm@ci - Samuraje z Polski 1:0

11e minuut.
Klungelig pakt Zogović de bal. Zogović geeft een lange en hoge pass. Sorace is nu in balbezit. Sorace draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S@rm@ci - Samuraje z Polski 2:0

12e minuut.
Tibasosa onderschept slim de pass. Tibasosa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sorace de bal. Sorace haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S@rm@ci - Samuraje z Polski 3:0

15e minuut.
Birkenstock met een sublieme pass. Tibasosa is nu in balbezit. Tibasosa passt de bal met de wreef. Hoàng Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sơn geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Sorace rent richting de bal. Sorace schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S@rm@ci - Samuraje z Polski 4:0

19e minuut.
Sorace kopt de bal weg. Kromczyński heeft problemen om de bal te vangen. Sorace rent richting de bal. Sorace draait met de bal, schiet en ... Paliga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S@rm@ci - Samuraje z Polski 5:0

26e minuut.
Daar is Kąpała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorace verovert de bal door een tackle van achteren. Sorace draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S@rm@ci - Samuraje z Polski 6:0

28e minuut.
Sarnat probeert naar een medespeler te passen. Sorace bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterner is nu in balbezit. Sorace is nu in balbezit. Sorace draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S@rm@ci - Samuraje z Polski 7:0

36e minuut.
Kudzel is nu in balbezit. Kudzel geeft de bal voor. Hoàng Sơn kopt de bal weg. Sorace probeert de bal aan de voet te houden. Sorace haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Dulas passt de bal in één keer door. Hoàng Sơn rent richting de bal. Hoàng Sơn passt de bal zonder na te denken. Sorace is nu in balbezit. Sorace draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S@rm@ci - Samuraje z Polski 8:0

40e minuut.
Sorace passt de bal met de wreef. Hoàng Sơn rent richting de bal. Hoàng Sơn passt de bal met de wreef. Sarnat rent richting de bal. Sarnat geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Vila passt de bal in één keer door. Sarnat is nu in balbezit. Sarnat passt de bal zonder na te denken. Sorace rent richting de bal. Sorace haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S@rm@ci 17%, Samuraje z Polski 83%.
S@rm@ci - Samuraje z Polski 8:0

47e minuut.
Hoàng Sơn passt de bal zonder na te denken. Sarnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarnat met een sublieme pass. Sorace bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorace haalt uit met een fantastische trap. Paliga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
S@rm@ci - Samuraje z Polski 9:0

49e minuut.
Sarnat controleert de bal met de borst. Sarnat geeft een hoge lob. Klungelig pakt Arim de bal. Sorace rent richting de bal. Sorace schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Hoàng Sơn rent richting de bal. Hoàng Sơn speelt de bal door. Sterner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorace bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorace haalt uit met een fantastische trap. Paliga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Vila kopt de bal weg. Sorace is nu in balbezit. Hoàng Sơn rent richting de bal. Sorace rent richting de bal. Sorace draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Daar is Kąpała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Sơn is nu in balbezit. Hoàng Sơn passt de bal in één keer door. Sterner is nu in balbezit. Sterner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S@rm@ci - Samuraje z Polski 10:0

69e minuut.
Sterner is nu in balbezit. Sterner passt de bal zonder na te denken. Sorace bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorace haalt uit met een fantastische trap. Paliga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S@rm@ci - Samuraje z Polski 11:0

75e minuut.
Sorace met een sublieme pass. Hoàng Sơn heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Sơn met een sublieme pass. Sarnat rent richting de bal. Sarnat geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Sarnat is nu in balbezit. Sarnat geeft de bal voor. Daar is Wojak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tibasosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibasosa geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sorace rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
S@rm@ci - Samuraje z Polski 12:0

84e minuut.
Sterner verovert de bal door een tackle van achteren. Tibasosa met een sublieme pass. Klungelig pakt Hoàng Sơn de bal. Sorace bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorace schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hoàng Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sơn schiet op doel. Paliga bokst de bal weg. Daar is Kąpała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Hoàng Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sơn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S@rm@ci - Samuraje z Polski 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S@rm@ci 22%, Samuraje z Polski 78%.
S@rm@ci - Samuraje z Polski 13:0