Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mArone supa starkes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
30% Spel op eigen helft 70%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Żychliński rent richting de bal. Niwiński onderschept slim de pass. Niwiński speelt de bal door. Hałuszko rent richting de bal. Hałuszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mArone - supa starkes 0:1

9e minuut.
Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski speelt de bal door. Chlewiński geeft een lange en hoge pass. Daar is Hałuszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hałuszko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Zielnik speelt de bal door. Chomik kopt de bal weg. Daar is Kanar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapka met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Węgorowski is nu in balbezit. Śruba onderschept slim de pass. Śruba met een sublieme pass. Koclęga rent richting de bal. Koclęga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pater rent richting de bal. Pater met een sublieme pass. Żychliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałuszko onderschept slim de pass. Hałuszko haalt uit met een fantastische trap. Fulczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mArone 41%, supa starkes 59%.
mArone - supa starkes 0:1

49e minuut.
Chomik met een sublieme pass. Szrajda is nu in balbezit. Szrajda passt de bal in één keer door. Śruba is nu in balbezit. Śruba draait met de bal, schiet en ... Zielnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mArone - supa starkes 1:1

81e minuut.
Chomik passt de bal zonder na te denken. Hapka rent richting de bal. Hapka passt de bal met de wreef. Śruba rent richting de bal. Śruba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mArone 20%, supa starkes 80%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mArone - supa starkes 1:1