Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
supa starkes mArone
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 26.4
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


14e minuut.
Rysio verovert de bal door een tackle van achteren. Rysio passt de bal in één keer door. Hałuszko is nu in balbezit. Hałuszko haalt uit met een fantastische trap. Fulczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
supa starkes - mArone 1:0

38e minuut.
Szrajda rent richting de bal. Szrajda geeft een lange en hoge pass. Daar is Hapka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koclęga is nu in balbezit. Koclęga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pater geeft de bal voor. Reyer probeert de bal met de borst te controleren. Niwiński begaat een overtreding. Reyer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reyer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Klungelig pakt Szrajda de bal. Szrajda probeert naar een medespeler te passen. Topolus probeert de bal aan de voet te houden. Koclęga rent richting de bal. Koclęga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: supa starkes 61%, mArone 39%.
supa starkes - mArone 1:0

50e minuut.
Hapka met een sublieme pass. Daar is Śruba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śruba passt de bal met de wreef. Daar is Koclęga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koclęga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Pater bereikt de bal nog maar net als eerste. Śruba verovert de bal door een tackle van achteren. Śruba passt de bal in één keer door. Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koclęga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
supa starkes - mArone 1:1

69e minuut.
Chomik verovert de bal door een tackle van achteren. Hapka rent richting de bal. Hapka passt de bal met de wreef. Koclęga is nu in balbezit. Koclęga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Chomik met een sublieme pass. Topolus rent richting de bal. Koclęga verovert de bal door een tackle van achteren. Koclęga schiet op doel. Na een snelle pass probeert Michałek de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hapka neemt de hoekschop. Reyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyer haalt uit met een fantastische trap. Zielnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Chomik probeert naar een medespeler te passen. Koclęga is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Michałek ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Michałek naar de kleedkamers voor een vroege douche. Koclęga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Śruba zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Zielnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: supa starkes 68%, mArone 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
supa starkes - mArone 1:1