Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Żubr Gawłówek Harnaś Zofiówka
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen poor


4e minuut.
Jędrusik met een sublieme pass. Anuszewski is nu in balbezit. Świerniak begaat een overtreding. Świerniak krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Goleniec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zawistowski is nu in balbezit. Goleniec maakt een afschuwelijke overtreding. Goleniec krijgt een gele kaart. Anuszewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Małaszuk komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Buława rent richting de bal. Buława geeft een hoge lob. Daar is Górnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goleniec rent richting de bal. Goleniec draait met de bal, schiet en ... Młynarski bokst de bal weg.

32e minuut.
Lijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lijewski met een sublieme pass. Rychter is nu in balbezit. Żymirski onderschept slim de pass. Żymirski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bździądło is nu in balbezit. Żymirski probeert naar een medespeler te passen. Górnicki is nu in balbezit. Goleniec verovert de bal door een tackle van achteren. Goleniec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żubr Gawłówek 41%, Harnaś Zofiówka 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Żubr Gawłówek - Harnaś Zofiówka 0:0

62e minuut.
Tyburski is nu in balbezit. Stanny verovert de bal door een tackle van achteren. Stanny geeft de bal voor. Romaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaszko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Salik geeft een hoge lob. Jędrusik is nu in balbezit. Rychter is nu in balbezit. Romaszko is nu in balbezit. Romaszko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żubr Gawłówek 31%, Harnaś Zofiówka 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Żubr Gawłówek - Harnaś Zofiówka 0:0