Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orzeł tykocin 1Ruch92Chorzów0
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.4
redelijk Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Stemplewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemplewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mirecki de bal. Hanusz is nu in balbezit. Hanusz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Szwarczewski rent richting de bal. Kobierzyński met een sublieme pass. Mirecki is nu in balbezit. Hanusz verovert de bal door een tackle van achteren. Hanusz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Deyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobierzyński is nu in balbezit. Deyna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kobierzyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dudka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kobierzyński probeert naar een medespeler te passen. Hanusz is nu in balbezit. Andrzejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz verovert de bal door een tackle van achteren. Hanusz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Tyfos met een sublieme pass. Stemplewski met een sublieme pass. Bartos is nu in balbezit. Dudka onderschept slim de pass. Dudka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Dudka rent richting de bal. Dudka passt de bal met de wreef. Hanusz rent richting de bal. Hanusz haalt uit met een fantastische trap. Pesta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł tykocin - 1Ruch92Chorzów0 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orzeł tykocin 32%, 1Ruch92Chorzów0 68%.
Orzeł tykocin - 1Ruch92Chorzów0 1:0

48e minuut.
Bartos verovert de bal door een tackle van achteren. Stemplewski rent richting de bal. Bartos verovert de bal door een tackle van achteren. Tyfos is nu in balbezit. Tyfos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Dudka geeft de bal voor. Deyna rent richting de bal. Deyna passt de bal zonder na te denken. Daar is Hanusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanusz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Haras met een snelle inworp. Bartos is nu in balbezit. Bartos geeft een hoge lob. Byrdziak is nu in balbezit. Byrdziak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orzeł tykocin 42%, 1Ruch92Chorzów0 58%.
Orzeł tykocin - 1Ruch92Chorzów0 1:0